Posjetite

Moda i ljepota

Zlatna pravila za podizanje svakog outfita

Možda vam se čini da ste upali u rutinu, svaki dan se isto oblačite i ne osjećate se lijepo? Imamo rješenje, modni dodaci će vaš outfit učiniti neodoljivim!

Sve što vam treba da začinite svoju odjevnu kombinaciju su: kaiš, torba, marama, ukras za kosu, nakit.

Kaiš

Da bi upotpunili svoju kombinaciju najlakše vam je dodati kaiš u nekoj boji koja ili u potpunosti odgovara vašoj odjeći, ili neki upečatljivi kako bi vaš outfit digao na viši nivo.

Torba

Torbe čine pola outfit-a, da li mala ili velika, važno je da se vama sviđa i da je kombinujete sa odjećom. Može biti torba koja se slaže sa bojama koje nosite, ili boja koja odudara od ostatka kombinacije, kako bi ona bila ta koja nosi cijelu kombinaciju.

Marama

Marame su ponovo popularne, možete ih nositi na glavi, oko vrata ili čak zakačene za torbu. Uvijek će dobro izgledati! Kod marama ne morate paziti na boje, one jako lijepo izgledaju kad su šarene a ostatak outfit-a jednobojan.

Ukras za kosu 

U slučaju da vas kosa ne sluša, i nikako ne možete da je namjestite kako želite i kako bi voljeli da izgleda, spas su ukrasi za kosu. Svojoj kosi dodajte jedan ukras i odmah će izgledati bolje!

Nakit

Nakit je oduvijek bio taj “komad” koji podiže našu kombinaciju! Nije važno da li je to neki veliki prsten, lančić ili par narukvica, nakit će učiniti vašu kombinaciju drugačijom i svojom. (week.ba)

Moda i ljepota

Ni Jennifer Lopez im nije odoljela: Ove farmerke su apsolutni hit

Bili spremni ili ne, trend “balon” pantalona je stigao i sad je na njega svoj “pečat” stavila i Jennifer Lopez.

Ne možemo uopšte da vam garantujemo da će odlično stajati baš na svakoj figuri, ali udobnost je očigledno postala važnija od manekenskog izgleda. Nogavice ovih pantalona su veoma široke, ali su pri dnu sužene pomoću jednog ili dva ušitka, pa otud i efekat “naduvanosti” poput balona.

Struk je, po pravilu, visok, modeli imaju kose džepove a dužina se kreće oko članaka. Najefektnije ih je kombinovati sa majicama ili košuljama uvučenim u pojas, a uz njih dobro stoje sakoi i kaputi sa naglašenim ramenima.

Jennifer Lopez je odabrala sivoplavi kaput, uz sivi džemper i čizmice, ali balon farmerke su i ovde “zvjezda” modne kombinacije.

 

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Za ovu torbicu u obliku stolice potrebno je izdvojiti 700 eura

Pri našem pregledu modnih noviteta nerijetko naiđemo na doista neobične modne dodatke.

Prisjetimo se samo Moschinovih torbica izvedenih u obliku ‘francuza’ i kroasana za koje je potrebno izdvojiti 360 eura. Nadalje, veliku pažnju izazvala je i Louis Vuitton torbica u obliku aviona koja je procijenjena na 3220 eura. Da, cijena ove torbice doseže više i od cijene nekih pravih aviona.

Premda neobični, prethodno spomenuti primjeri su ipak bili (koliko- toliko) praktični. No, torbica koju smo pronašli u kolekciji američkog modnog brenda Area daleko je od toga. Riječ je zapravo o stolici! Doduše umanjenoj verziji metalne stolice ukrašene kristalima i dugačkim lancem koji omogućava nošenje preko tijela. Za nju je potrebno izdvojiti  oko 700 eura.

Kako bi si osigurali svoj dio medijskog kolača, modni brendovi su skloniji pribjeći ovakvom tipu promocije, koji uključuje predstavljanje neobičnih komada za koje vjeruju da će im osigurati toliko željenih 5 minuta slave. (miss7.24sata.hr)

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Atraktivna glasnogovornica FK Vojvodina krade pažnju na konferencijama kluba

Sanja Beba Kružević jedna je od najljepših glasnogovornica u regionu.

O njenoj ljepoti pišu svi mediji u Srbiji, ali i Bosni i Hercegovini.

Lijepa Novosađanka trenutno je na odmoru, redovno se javlja pratiocima na Instagramu.

Njene slike mame brojne uzdahe.

Sanja Kružević je u centar nogometne pažnje došla kada na konferenciji za medije trener Nenad Lalatović nije smio da pogleda u njenom pravcu kako zbog njene ljepote ne bi ostao bez koncentracije.

Sada su “osnule” nove fotografije – u kupaćem kostimu, a Sanja je pobrala brojne komplimente.

Nastavite čitati

Top pet