Posjetite

Uslovi korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela WEEK.BA portala automatski prihvatate sve uslove korištenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su korisnici korištenjem WEEK.BA portala ili bilo kojeg njegovog dijela, upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u cjelosti. Ni jedan dio WEEK.BA portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj na WEEK.BA portalu (textovi, grafika, fotografije) zaštićeni su autorskim pravima u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH. Preuzimanje navedenog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu. Neovlašteno korištenje bilo kog dijela portala bez dozvole, podložno je tužbi.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti tuzlanski.ba portal na mail adresu: week.redakcija@gmail.com

USLOVI PREUZIMANJA AUTORSKIH VIJESTI, GRAFIKONA, FOTOGRAFIJA

Nakon dozvole izdavača (WEEK.BA) vijesti, grafikone i fotografije možete preuzimati uz potpisivanje izvora preuzetog sadržaja i linkovanje izvora: WEEK.BA

NA STRANICE IZVAN WEEK.BA PORTALA

WEEK.BA portal sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Te stranice nisu pod kontrolom tuzlanski.ba portala i on nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

ZABRANJENO JE:

• Objavljivanje, slanje i razmjena podataka i sadržaja koji krše zakone države Bosne i Hercegovine i međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, prijeteći i vulgarni.

• Lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica.

• Distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.

• Namjerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spam, warez, spyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmjeniti ili proslijediti tuđe podatke.

Tuzlanski.ba portal zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korištenja,

SADRŽAJ DOBIJEN OD KORISNIKA I POSJETILACA PORTALA

WEEK.BA portal nije vlasnik i nije odgovoran za sadržaj koji dobije od korisnika ili koji razmjenjuju korisnici portala.

PROMJENA USLUGA I SADRŽAJA PORTALA

WEEK.BA zadržava pravo promjene ili ukidanja (privremeno ili trajno) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez prethodne najave. Ne snosi nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu promjenom ili ukidanjem nekog sadržaja ili usluge.

PROMJENA USLOVA KORIŠTENJA

WEEK.BA zadržava pravo bez prethodne najave promjenu uslova korištenja WEEK.BA portala.