Posjetite

Hot

Sve misli koje će frajerima projuriti glavom tokom žestokog seksa!

Žestoko? Hmm… vole, sve dok ne pretjerate!

1. Molim te budi pažljiva, moramo na ručak s mojima za sat vremena. Baš kako i zvuči, žestoki seks može rezultirati izgledom kao da vas je krava sažvakala i ispljunula. Jedno je znati da vaša porodica primjećuje da mirišete na seks, a nešto potpuno drugo znati da vas s upitnicima oko glave gledaju pitajući se zašto vam je majica rastegnuta/poderana i zašto ste izgrebani i u modricama. A znate da znaju zbrojiti dva i dva!

2. Čekaj… što se događa? Trenuci s frajerom koji prvi put doživljava ovakvo iskustvo neprocjenjivi su. Imajte milosti i idite korak po korak.

3. Ovo je fantastično! Za neke ljude, žestoki seks je jedini koji vrijedi i svaki drugi je jednostavno dosadan. Žestoki je seks pizza, a svaki drugi pizza iz mikrovalne.

4. Ovo stvarno nisam očekivao! Ponekad vam samo jedan pogled na neku osobu može otkriti kako voli kinky igrice. Ne treba knjigu suditi po koricama, no neke su korice toliko sugestivne da je nemoguće ne primijetiti ih. No, kada se nađe tiha voda koja dovede do žestokog, divljeg seksa… E to je ono što frajeri najviše vole!

5. Možeš slobodno…jače! Možda vi mislite da ste grubi i žestoki, no za njegov ukus niste dovoljno. To ne znači da seks s vama nije dobar ili da on želi da vi radite bilo što što vam nije ugodno, već samo pred vas stavlja izazov – koliko vas dvoje zajedno možete podivljati!

6. Ouch! Ouuuch… Ponekad je jako tanka linija između strastvenog, divljeg seksa i boli. U većini slučajeva, ako ovakav seks prakticirate, zapravo pomalo oboje volite seks na rubu boli.

7. Ok, ovdje povlačim granicu! Svako ima svoju granicu. Možda je vaš prag tolerancije na žestinu i bol puno viši od njegovog. A možda jednostavno imate različite ukuse što vam odgovara. Voli li da ga grebete do krvi, to ne znači da voli da ga grizete posvuda. Granice ima svatko, koliko god vam djelovale besmisleno.

8. Slomit će se od… ovoga… i baš me briga! Ponekad je seks toliko dobar, i divlji i žestok da, koliko god vam mirisao na nezgodu, nećete odustati od njega.

9. Ne znam svršavaš li ili se samo dereš na mene? Možda oboje?! Vičeš li zato što nećeš svršiti ili baš zato što hoćeš? Skoro si mi probila bubnjiće, ali tebi opraštam sve…

10. Dobit ću PTSP. Ozbiljno najozbiljnije! Seks PTSP!

Hot

Stvarnost vs. Instagram: Ivana Knoll tvrdi da je potpuno prirodna, a evo kako je pretjerala sa photoshopom

Ivana Knoll najatraktivnija navijačica hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru bila je zvijezda tribina.

Za Ivanu je nogometni svijet prvi put čuo prije četiri godine kada se pojavila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je i proglašena za najatraktivniju navijačicu Hrvatske, ali za nju je pun pogodak bio dolazak u Katar.

Osim hrvatskih i regionalnih o njoj su pisali i strani mediji. Pažnju je privlačila izazovnim modnim kombinacijama od samog početka SP-a.

Mislim da sam se danas fotografirala više nego Ronaldo, napisala je Ivana u jednom od svojih storyja na Instagramu.

Međutim, mnogi su kritizirali njene fotografije koje je objavila na društvenim mrežama i optužili je da koristi previše photoshop, ipak njen broj pratilaca povećao se na čak tri miliona.

Najavila je i dolazak na sljedeće Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Ipak mnogi smatraju da Ivana nije prirodna ljepotica kako se predstavlja, iako kaže da od silikona ima samo silikonsku masku za mobitel.

Donosimo fotografije koje će razočarati mnoge fanove vatrene navijačice, koje pokazuju koliko da li je pretjerala sa photoshopom.

Nastavite čitati

Hot

Tetovirana ljepotica, djevojka Francuskog reprezentativca privukla pažnju u Kataru

Naime, ova manekenka je bodrila reprezentaciju Francuske, baš iz razloga što je djevojka francuskog reprezentativca i igrača Milana, Tea Ernandeza.

Svjetsko prvenstvo u Kataru je završilo spektakularnom utakmicom Argentine i Francuske (4:3), a mediji su se trudili da uslikaju sve poznate face na tribinama. Tako je i uslikana mlada manekenka i infulenserica iz Italije Zoe Kristofoli.

Naime, ova manekenka je bodrilaa reprezentaciju Francuske, baš iz razloga što je djevojka francuskog reprezentativca i igrača Milana, Thea Hernandez.

Ovu zanosnu manekneu prati milion ljudi na društvenoj mreži Instagram, gdje je i pružila podršku svom izabraniku. Ovaj par se upoznao preko zajedničkog prijatelja još 2020.godine, nakon čega su i objavili da su zajedno.

Nastavite čitati

Hot

Karleuša prevazišla samu sebe: Gore opatica, dole bludnica

Jelena Karleuša na svakom svom nastupu trudi se da izazove svojim izgledom i autfitom.

Ovaj put nastup u Njemačkoj njen performans bio je na zadatku.

Pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila detalje ovog događaja. Publika je oduševljeno slušala izvođenje hitova, ali posebnu pažnu je izazvao pjevačicin provokativan outfit.

– Ovo može samo jedna ribetina! “Ubica s petnaestica štiklom”! “Ovo može samo svjetska diva” – bili su samo neki od komentara. Međutim, bilo je i onih kojima se ovakav stil nije dopao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

Nastavite čitati

Top pet