Posjetite

Horoskop

Ovi znakovi horoskopa će imati najviše sreće u 2019. godini!

Pred nama je nova 2019. godina koja će prema najavama brojnih astrologa biti godina rasta, sreće i napretka i to posebno svima vama koji ste rođeni u slijedećim horoskopskim znakovima.

Ovnovi će imati ludu sreću, visok stupanj optimizma, ali i jak nagon da puno toga realiziraju. Savjet je da budu oprezni i da poštuju zakone kako bi sve kroz polje posla prošlo bez većih problema u 2019. godini. Zvijezde poručuju da će imati podršku muških autoriteta u životu kako privatno tako i poslovno, ali i da će ih zdravlje poslužiti.

Bikovi će imati sreće u svemu što budu radili. Saturn iz Jarca ukazuje da će biti ustrajni, ali i da će ih zdravlje poslužiti u godini pred nama.

Tijekom januara, februara i početkom marta doživjet će uspjeh na polju karijere, ljubavi kao i u odnosima. U aprilu, ljubavna situacija bit će još bolja, kada će čežnja i želja za bliskošću i ljubavlju biti ispunjena.

Prvih osam mjeseci 2019. godine biće ispunjeni zadovoljstvima, a od početka septembra lica rođena u znaku Bika imat će priliku sklopiti nove poslovne ugovore kao i partnerstva.

Kada je riječ o financijama, cijele godine imati će stabilne i zadovoljavajuće prihode.

Lavovi će konačno predahnuti nakon godinu dana mučenja i stagnacije koju su trpjeli zbog tranzita Jupitera kroz znak Škorpiona.

S ulaskom ove planete u vatreni znak Strijelca, sve se naglo mijenja na bolje i Lavovi će ponovo biti u žiži interesa i moći će ostvariti sve što zacrtaju.

Djevice će imati stabilnost kroz veliki zemljani trigon tranzitnog Saturna iz znaka Jarca i prirodne desete kuće horoskopa.

Očekujte dobre poslovne rezultate, stabilne financije kao i dobro zdravlje.

Rođeni u znaku Vage tijekom cijele godine stavljati će ljubav na prvo mjesto. Uživati će u životu maksimalno i koristiti će sve prilike koje im se budu nudile. Osjetiti će priliv nove pozitivne energije koja će im pomoći kako u poslu tako i u privatnom životu. Primiti će mnogo pohvala i lijepih riječi od kolega i šefova, a svakako mogu očekivati i veće financijske dobitke.

Ova godina bit će ispunjena putovanjima, istraživanjima, avanturama i učenjem o novim stvarima. Prijati će vam ta putovanja jer ćete uspjeti da doživite i naučite mnogo toga.

Početkom septembra uvećati će se i vaše financije, a imati ćete i mnogo neočekivanih dobitaka.

Generalno, ova godina donijeti će vam samo lijepe stvari, uživanje i napredak.

Škorpioni će u 2019. imati podršku Saturna i Neptuna. Neptun iz Riba biti će u jakom vodenom trigonu s vašim znakom što donosi duboke spiritualne uvide, pomoć Boga, anđela i svetaca. Intuicija će biti izoštrena, a umjetničko stvaralaštvo vrlo naglašeno.

Za vrijeme Saturnovog tranzita iz Jarca uspjeti ćete da balansirate mnoge segmente života i da čvrsto stojite na zemlji.

Ova godina donijeti će vam mnogo ozbiljnosti, strpljenja, taktičnosti.

Vaš posao u 2019. biti će na uzlaznoj putanji, a vi ćete biti spremni na promjene i otvoreni za nove pristupe poslu kojim se bavite. Uživati ćete u novim eksperimentima koji će donijeti pozitivne stvari u vaš život.

Prva dva mjeseca nove godine bit će posebno povoljna za stjecanje financijske dobiti.

Strijelci će pjevati odu radosti. Poslije 12 godina Jupiter je ponovo u njihovom znaku. Oni mogu očekivati sreću na poslu, a uspjeti će i ostvariti suradnju s nekim moćnim ljudima, imati će puno poslovnih putovanja, novih prilika i izazova koje trebaju iskoristiti.

Lijepa događanja na emotivnom polju dogoditi će se u periodu od početka aprila do sredine juna 2019.

Mjesec maj biti će ispunjen lijepim i romantičnim događanjima, novom energijom i srećom koja dolazi u vaš život.

Strijelci ulaze u novi dvanaestogodišnji životni ciklus s dobrim promjenama. Trebaju se čuvati bilo kakvih pretjerivanja ili nerealnih očekivanja.

Vodolije će se konačno opustiti i krenuti naprijed krupnim koracima. Tranzitni Jupiter iz Strijelca biti će u sekstilu s istoimenim znakom tako da dolaze bolji dani, sedmice i mjeseci za sve humane, slobodoumne i čestite Vodolije koje će imati pune ruke posla, ali zvijezde će im se smješkati i na polju financija, ljubavi i zdravlja.

Sve što je staro trebaju odbaciti i posvetiti se reorganizaciji svog života, ali i početi obilaziti destinacije na kojima nikada nisu bili. Potrebno im je životno osvježenje i izlazak iz rutine, piše atma.hr.

Horoskop

Tri horoskopska znaka koja će ove godine imati najviše seksa

Retrogradna Venera u Jarcu uticaće na mnoge. Dok nekima bude cvjetao ljubavni i intimni život, neki će biti primorani da se potpuno posvete poslu kako se ne bi osvrtali na svoj dosadni intimni život. Evo koja tri znaka će imati najviše sreće u krevetu.

RAK

Odavno Rakovi nisu imali ovako povoljnu situaciju kada je riječ o ljubavi i seksu kao što će da imaju u 2022. Rakovi će tokom cijele slijedeće godine savršeno da funkcionišu na svim aspektima života, a pogotovo u krevetu, piše direktno.rs.

JARAC

Zvijezde kažu da bi Jarčevi ove godine samo trebalo da se opuste u društvu suprotnog pola i da se rasterete o brigama za novac i karijeru, jer će na tim poljima prosto blistati. Jarčevi će se slijedeće godine potpuno otvoriti za stvari koje nikad nisu praktikovali, a s otvorenim umom dolazi i savršen seks.

LAV

Godina 2022. će biti godina Lavova. Zvijezde će ljubavni život Lavova potpuno da uzmu pod svoju kontrolu, pa Lavovima slijedeće godine slijedi mnoštvo prijatnih iznenađenja i nevjerovatno dobrog provoda.

Nastavite čitati

Horoskop

Ovo su najbolje ljubavnice horoskopa: Za njih umor ne postoji!

Muškarci se lijepe za njih jer su šarmantne i nepredvidive.

Ovan

Žena u znaku Ovna je odlučna, direktna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače, zna da bude hladna i antipatična i može da ostavi utisak da ne voli muškarce. Ona je besprekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i veoma temperamentna. Ona nije za amatere ili ljude slabog srca. Mars, planeta koja podstiče senzualnost ovog znaka, čini od njih amazonke u punom galopu – do posljednjeg daha. Krote se nježnošću ali i autoritetom.

Bik

Predstavnice ovog znaka plijene pažnju okoline svojom pojavom, svjesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih. One su jednostavno, šik. Venera ih je obdarila vještinom zavođenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmeri svoje antene ka njemu. Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge.

Senzualna je pa magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha. Uvijek će izgledati izuzetno zavodljivo.

Za nju je najveće zadovoljstvo da se osjeća voljenom i da joj se poklanja velika pažnja.

Blizanci

Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rođena da osvaja iako nije naročito senzualna. Muškarci se lijepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva. Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom djevojkom… kao da je cijeli harem u njoj jednoj, uvijek gleda ispred sebe, uvijek željna izazova. Ona od muškarca, prije svega, zahtjeva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronađe, s njim će rado uletjeti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću.

Nastavite čitati

Horoskop

Četiri horoskopska znaka biće apsolutni pobjednici 2022.

Uskoro nam dolazi nova godina, a stvari se na astrološkom planu uveliko mijenjaju.

Koji su najsrećniji horoskopski znaci u 2022. godini? Prema astrološkim predviđanjima za 2022., horoskopski znaci koji će imati najviše sreće su Vaga, Bik, Blizanci, Lav.

Ovi znaci Zodijaka će pronaći ljubav, sreću i uspjeh u različitim aspektima svog života. Neki horoskopski znaci će doživjeti uspon u karijeri, a neke će pratiti dobro zdravlje i blagostanje.

Vaga

U 2022. godini, horoskopski znak koji će imati najviše ljubavi, sreće i uspeha biće Vaga. Naredna godina će biti nevjerovatna godina za Vage. Dobiće mnogo novih prilika i ostvarićete veliki napredak u skoro svakom aspektu života. Većina će slijediti svoje snove i osjećat će se samopouzdano da pokreće nove inicijative. Važne promjene u životu će Vagama pomoći da brže rastu. Dobićete bogatstvo i steći nove mogućnosti za napredovanje u karijeri.

Lav

Mnoge zlatne prilike će se pojaviti pred Lavovima ove godine i sve ćete ih iskoristiti. Zato Lav treba da se spremi za veoma zauzetu godinu orijentisanu na akciju. Srećne zvijezde sijaju za vas, pa nemojte oklijevati da se odvažite na “skok vjere” kad god je to potrebno. Ali pazite, nemojte praviti kompromise u svom poslu samo zato što ste jedan od srećnih horoskopskih znakova ove 2022. godine. Vaša dostignuća će biti direktno proporcionalna količini truda koji uložite.

Blizanci

Naredne godine ostvarujete svoje snove jedan za drugim. Dakle, ako imate niz ciljeva, počnite da radite na njima od samog početka godine. Bilo da je vaš san da studirate u inostranstvu, zaprosite partnera ili zaradite unapređenje na poslu – ova srećna godina će vam pomoći da to postignete. Godina za nama vas je beskrajno frustrirala, ali sve lekcije koje ste naučili na tom putu sigurno će vam dobro doći.

Bik

Predstojeća godina će za vas biti sjajan početak. Dakle, možda treba da planirate svoje aktivnosti u skladu sa tim. Ukoliko imate neke važne odluke koje treba da donesete, trebalo bi da ih donesete početkom godine. Ako želite da zaprosite partnera ili da se uselite u nov stan, najbolje je da to učinite tokom prvih nekoliko mjeseci Nove 2022. To će vam omogućiti da svi vaši poduhvati budu uspešni. Nećete imati osjećaj da ste srećni na početku godine, ali nemojte se osjećati obeshrabreno. Vaše vrijeme će doći. Obično se ljudi plaše iznenadnih odluka, što je u vašem slučaju potpuno pogrešno. Budite srećni zbog iznenadnih promjena i očekujte ih sa velikim osmijehom na licu.

Nastavite čitati

Top pet