Posjetite

Zanimljivosti

Pozeri u teretani: 4 tipa koja vam sigurno idu na živce

U svakoj teretani postoje oni koji ostalima idu na živce, ali se pobrinite da ne budete vi baš ta osoba koja druge oko sebe dovodi do ludila.

Vježbač sa talkom za ruke

Lebron James ima zanimljiv ritual prije svakog meča kada u ruke stavi talk, a zatim ga baci u vis, pa sve izgleda poput oblaka dima. I Kevin Garnet i Michael Jordan su imali sličan ritual, ali sasvim sigurno niko od njih to nije radio u teretani. Kreda i talk na dlanovima su jedna stvar, ali ako završe na podu ili spravama, recimo da nećete biti najsimpatičniji vježbač u teretani.

Vježbač koji se previše znoji

Znojenje je zdravo, jer sprečava pregrijavanje tijela, izbacuje toksine i ubija bakterije, ali niko ne želi da dođe u dodir sa vašom znojavom garderobom. Znojite se na benč klupi, na spravama, tegovima, pa čak i po podu. Ukoliko ste se prepoznali u ovome, obavezno ponesite rezervnu majicu i peškir, a ako je neophodno i više peškira.

Bučni vježbač

U teretani ljudi vežbaju, dižu velike težine, znoje se, a ponekad ispuštaju zvukove slične onima za vrijeme seksualnog odnosa. I dok je to poželjno u vašoj spavaćoj sobi, to niko ne želi da čuje za vrijeme treninga. Ovakve zvukove sačuvajte za važnije trenutke i izbjegavajte ih tokom treninga, jer iritiraju druge ljude.

Razgolićeni baja

Da, muškarci vole da budu nagi u svlačionici. Vaš peškir je dovoljno veliki da ga stavite oko struka. U protivnom bi vam se mogla dogoditi neka neprijatna situacija, pa biste na primjer mogli da vidite svoju sliku na nekoj od društvenih mreža koja vam se neće dopasti. Svlačionica nije vaša kuća, pogotovo nije vaša spavaća soba.(menshealth.rs)

Priključite se diskusiji

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Zanimljivosti

Radnice iz dućana u Dalmaciji briljantno osigurale dezinficijens od kradljivaca

Iz jednog dućana u Dalmaciji stiže nesvakidašnji prizor.

Radnice su očito muku mučile s kradljivcima dezinficijensa, pa su se dosjetile genijalne metode osiguranja.

 

Nastavite čitati

Zanimljivosti

Influenserka uporedila New York i Kalesiju i do suza nasmijala društvene mreže

Realna porodična svakodnevica upakovana u veliku dozu originalnog humora izaziva osmijeh na licima skoro 76 hiljada pratilaca koliko trenutno prati Instagram profil Ilde Humić.

Prije svega supruga, majka dvoje djece, uspješna menadžerica poznatog brenda, a tek nakon toga izuzetno uspješan zabavljač i humorista.

Ilda je objavom na svom Instagram profilu nasmijala svoje pratioce ali i mnogo više od toga, jer je video usporedbe New Yorka i Kalesije munjevito postao popularan i viralan.

Nastavite čitati

Zanimljivosti

Mozgalica: Kako izvaditi novčić iz boce, a da je ne razbijete i da ne izvadite čep?

Kako izvaditi novčić iz boce, a da je ne razbijete i da ne izvadite čep?

Danas vam donosimo mozgalicu koja će vas namučiti, a rješenje je zapravo vrlo jednostavno.

Mozgalica glasi ovako: U boci se nalazi novčić. Vaš zadatak je da ga izvadite, a da pritom ne razbijete bocu. Da bi zadatak bio teži, a samim tim i zanimljiviji, ne smijete ni skinuti čep sa boce.

Kako ćete izvaditi novčić?

Rješenje pogledajte OVDJE.

Nastavite čitati

Top pet