Posjetite

Ludi svijet

Nije mogla da pronađe figaro – pa izmislila novi metod uvijanja kose

Emily Kendall (22), mama iz Lancashira, osvaja Facebook slikama koje je okačila u trenutku očaja. Emily se, kaže, spremala za važan izlazak kada je u posljednji čas shvatila da nigdje ne može da pronađe figaro, a da izađe bez lokni nije dolazilo u obzir.

– Bila sam na ivici da otkažem izlazak. Vrtila sam se po kući u potrazi za uvijačem, a onda mi je za oko zapala topla šipka radijatora. U očaju sam riješila da isprobam i rezultat su bile savršene lokne – kaže Emily koja je rezultat u vidu slika podijelila na Facebook-u.

Ona sada uvjerava ljude na Facebook-u da je ovaj njen trik bolji od bilo kakvog uvijača jer, tvrdi, manje oštećuje kosu a uz to i štedi struju.

– Mnoge moje prijateljice su poželjele da isprobaju ovaj trik – kaže Emily, dodajući da su joj lokne napravljene radijatorom stajale cijelu noć i sutradan i da planira da ubuduće samo ovako uvija kosu. (zena.blic.rs)

Ludi svijet

Baka Prase: Mitrović iskorištava radnice, organizuje orgije i ima kamere u ženskoj svlačionici

Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, večeras je objavio novi video u kojem je iznio niz šokantnih optužbi na račun vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića.

Nakon što je rekao kako će sutra pokrenuti peticiju za ukidanje „Zadruge“, a zatim iznio tvrdnje da Mitrović u ženskoj svlačionici „Pinka“ ima kamere, te da mu je žena bila i kidnapovana, Ilić je nastavio dalje.

On se sada osvrnuo na navodne orgije koje Željko organizuje sa zaposlenima.

“On tu ‘ribu’ šeta na povocima, pu*i mu na sastancima pred ostalim zaposlenima. Ne možete da zamislite kakve sve boleštine radi sa njom”, pričao je Bogdan.

“Čovjek učestvuje u orgijama. Nije ti dosta što ubijaš ljude? Što maltretiraš žene? Što ih iskorišćavaš? Već sad je*eš i muškarce?! Pa šta radiš tamo sa njima? Stavljaš im one loptice u usta, oblačiš ih u kožu, na povocu ih šetaš, lupaš ih po du*etu, bolesniku”, nastavljao je da tvrdi Baka Prase.

“Čak i jedan glumac je bio uključen u sve to, ali neću da ga imenujem”, rekao je on kroz smijeh.

“Na sve to, on se hvali da je makro za visokoprofilne ljude”, pričao je dalje youtuber.

Nastavite čitati

Ludi svijet

Tip uredio je fasadu bez pristanka ostalih stanara, rezultat je prilično bizaran

Stambena zgrada iz Beograda ovih je dana privukla puno pažnje na društvenim mrežama.

Susjedi se, naime, nisu mogli dogovoriti oko uređenja fasade pa je stanar s najvišeg kata uzeo stvar u svoje ruke i na zaprepaštenje svih napravio ovo:

 

Nastavite čitati

Ludi svijet

Iskren razgovor sa majstorom: “Shvatićeš da je kvar glup, napit ćeš se, gledat ćeš mi u ženu”

“Malo iskrenosti je opasna stvar, a mnogo iskrenosti je fatalno.” – Oscar Wilde

Kakva su vaša iskustva sa majstorima? Miloš Milaković na svom youtube kanalu pokušao je ukratko predstaviti kako bi izgledao iskren razgovor sa majstorom…

Ukoliko se pronalazite u navedenom razumijemo vas, svi smo se barem jednom našli u istoj situaciji, i ostali bespomoćni u potpunosti.

Nastavite čitati

Top pet