Posjetite

Aktuelno

Lijepa Bosanka sinoćnjim nastupom oduševila žiri ”Zvezda Granda” i cijeli region

Čudo od djeteta koje svojim glasom oduševljava region još od 2016 godine.

Goraždanka, Džejla Ramović sa 14 godina odnijela je pobjedu 2016. godine u popularnom šouu ”Neki novi klinci”. U međuvremenu je snimila dvije pjesme i odlučila je ponovo okušati svoju sreću ali ovaj put u ”Zvezdama Granda”.

Sinoć se odlučila za interpretaciju pjesama od članica žirija, Jelene Karleuše i Marije Šerifović. Već u poslednjim tekstovima pjesme ” Tihi ubica”, koju je prvo otpjevala, Džejla je dobila sve glasove žirija.

Žiri ” Zvezda Granda” sa oduševljenjem je slušao Džejlu a neki od komentara su :

– Ovo je najbolje otpjevana ova pjesma. Tačka! – poručila je Marija Šerifović

– Ti si nam sunce i srce u današnjoj emisiji. Sine, u lijepog pjevača rasteš. Super – kazao je Đorđe David.

Iako su se svi nadali da će njih izabrati, mlada Džejla je odlučila da joj ipak mentor bude Marija Šerifović.

Tako skromna i s velikim muzičkim talentom, sinoć je “osvijetlila obraz” BiH, oduševivši još jedanput cijeli region.

Njen nastup od sinoć pogledajte u videu ispod teksta.(1:20)

Priključite se diskusiji

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Aktuelno

Objavljen snimak: Ovako su odveli zubare ravno na robiju

Krivi su jer su godinama unakazivali pacijente, vadili im zdrave zube i stavljali proteze iako za to nije bilo nikakvoga razloga.

Na sudu su se pojavili s maskama, a sve su pratili i njihovi pacijenti Lionel Guedj (42) i njegov otac Jean-Claude Carnot (71) iz Marseillea krivi su za nesavjesno liječenje, Lionel je dobio osam godina zatvora, a njegov otac pet godina, prenosi Le Telegramme.

Krivi su jer su godinama unakazivali pacijente, vadili im zdrave zube i stavljali proteze iako za to nije bilo nikakvoga razloga. Na sudu su se pojavili s maskama, a nakon što je sudac pročitao presudu, u sudnici je započeo veliki pljesak.

Tamo je bilo dosta pacijenata ova dva bivša zubara na što je sudac rekao:

– Nikad ne bismo trebali biti sretni jer neko ide u zatvor.

Otac i sin zubari tokom šest godina uništili su živote stotine pacijenata.

Kako je tužiteljstvo dokazalo, Lionel Guedj izvadio je ili tretirao gotovo 4.000 zdravih zubi, a ugrađivao je 28 puta više proteza nego prosječni francuski zubar.

Nastavite čitati

Aktuelno

TV voditeljica upozorila: “Vakcinisana sam, ali me je zarazila nevakcinisana osoba”

Catt Sadler (46), popularna britanska voditeljica, oglasila se na Instagramu i obavijestila pratitelje da boluje od COVID-19.

“Vakcinisana sam i revakcinisana i imam COVID. Ovo vam govorim da biste shvatili da pandemija ni slučajno nije gotova. Delta soj je veoma zarazan i upravo sam se njime i zarazila uprkos vakcini. Brinula sam o nekome ko je imao virus, iako smo bili uvjereni da je samo gripa. Svejedno, ne samo da sam bila vakcinisana, već sam i nosila masku. Pretpostavljala sam da će sve biti u redu. Nije bilo. Ovakvih priča ima sve više”, upozorila je Sadler.

Napomenula je da simptomi nisu blagi, te kako je već drugi dan pod temperaturom.

“Zapušena sam i imam gnoj u oku. Veoma sam umorna, ne mogu da izađem iz kreveta. Vjerujte mi, ne želite da se ovako osjećate. Ja sam virus dobila od nekoga ko nije vakcinisan.

Ako ste vakcinisani, ne spuštajte gard. U gužvama nosite masku. Ne zaboravite, vakcine vas ne štite od toga da se ne zarazite, štite vas od smrtnih ishoda i teških simptoma. I dalje možete da se zarazite. Zato se štitite”, poručula je Sadler.

Nastavite čitati

Aktuelno

Anketa na ulicama Sarajeva: Djevojka brutalno iskreno odgovorila na pitanje šta je nervira kod muškaraca

Ekipa Imperia TV na ulicama Sarajeva pitala je prolaznice i prolaznike šta ih najviše nervira na muškarcima ili šta muškarci misle da najviše nervira žene. 

Odgovori su razni, većinom su to laž, varanje, površnost, nedostatak strpljenja, jedna prolaznica je dala brutalno iskren odgovor:

“Najviše mi smeta što uvijek lete mami, mama je prvi izbor kako god” prokomentarisala je djevojka.

Nastavite čitati

Top pet