Posjetite

Moda i ljepota

FOTO: Pakao kroz koje žene prolaze da bi bile lijepe

Ako ste žena, razumijete koliko baš svaka od izabranih fotografija može da izludi u sekundi. Svakog dana žene rješavaju “probleme” koji se često ne mogu opisati riječima.

Žurite na posao, otvarate ormar i ponovo nemate šta da obučete iako vam unutrašnjost ormara izgleda kao stan opsesivno kompulsivnog skupljača stvari iz onih glupih emisija. Ili ono kada dođete kući i sve što vas raduje je izuvanje cipela na štiklu koje ste nosili cijeli dan, a onda vas šokira nemili prizor? Lista situacija u kojoj se žene svakodnevno nalaze je nepregledna, piše noizz.rs. Probrali smo neke koje pokazuju koliko ste spremne da trpite za ljepotu. Da, znamo da vam je važno samo da se svidite sebi.

Nemam šta da obučem

“Tražio sam ženu po kući dok je nisam našao u ormaru. Pitao sam je – šta radi? A ona je rekla: “Nemam šta da obučem””. Svjetski problemi.

Poslije cijelog dana na štiklama

Još jedan problem sa štiklama

Najtužnija stvar na svijetu

Presvijetlo, pretamno, previše crveno

Ono kad ne znaš da li da budeš sretna ili tužna

Staklena ambalaža je najbolja kad pukne, a ti žuriš

Moda i ljepota

Ni Jennifer Lopez im nije odoljela: Ove farmerke su apsolutni hit

Bili spremni ili ne, trend “balon” pantalona je stigao i sad je na njega svoj “pečat” stavila i Jennifer Lopez.

Ne možemo uopšte da vam garantujemo da će odlično stajati baš na svakoj figuri, ali udobnost je očigledno postala važnija od manekenskog izgleda. Nogavice ovih pantalona su veoma široke, ali su pri dnu sužene pomoću jednog ili dva ušitka, pa otud i efekat “naduvanosti” poput balona.

Struk je, po pravilu, visok, modeli imaju kose džepove a dužina se kreće oko članaka. Najefektnije ih je kombinovati sa majicama ili košuljama uvučenim u pojas, a uz njih dobro stoje sakoi i kaputi sa naglašenim ramenima.

Jennifer Lopez je odabrala sivoplavi kaput, uz sivi džemper i čizmice, ali balon farmerke su i ovde “zvjezda” modne kombinacije.

 

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Za ovu torbicu u obliku stolice potrebno je izdvojiti 700 eura

Pri našem pregledu modnih noviteta nerijetko naiđemo na doista neobične modne dodatke.

Prisjetimo se samo Moschinovih torbica izvedenih u obliku ‘francuza’ i kroasana za koje je potrebno izdvojiti 360 eura. Nadalje, veliku pažnju izazvala je i Louis Vuitton torbica u obliku aviona koja je procijenjena na 3220 eura. Da, cijena ove torbice doseže više i od cijene nekih pravih aviona.

Premda neobični, prethodno spomenuti primjeri su ipak bili (koliko- toliko) praktični. No, torbica koju smo pronašli u kolekciji američkog modnog brenda Area daleko je od toga. Riječ je zapravo o stolici! Doduše umanjenoj verziji metalne stolice ukrašene kristalima i dugačkim lancem koji omogućava nošenje preko tijela. Za nju je potrebno izdvojiti  oko 700 eura.

Kako bi si osigurali svoj dio medijskog kolača, modni brendovi su skloniji pribjeći ovakvom tipu promocije, koji uključuje predstavljanje neobičnih komada za koje vjeruju da će im osigurati toliko željenih 5 minuta slave. (miss7.24sata.hr)

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Atraktivna glasnogovornica FK Vojvodina krade pažnju na konferencijama kluba

Sanja Beba Kružević jedna je od najljepših glasnogovornica u regionu.

O njenoj ljepoti pišu svi mediji u Srbiji, ali i Bosni i Hercegovini.

Lijepa Novosađanka trenutno je na odmoru, redovno se javlja pratiocima na Instagramu.

Njene slike mame brojne uzdahe.

Sanja Kružević je u centar nogometne pažnje došla kada na konferenciji za medije trener Nenad Lalatović nije smio da pogleda u njenom pravcu kako zbog njene ljepote ne bi ostao bez koncentracije.

Sada su “osnule” nove fotografije – u kupaćem kostimu, a Sanja je pobrala brojne komplimente.

Nastavite čitati

Top pet