Posjetite

Horoskop

Veliki sedmični horoskop (od 5. do 12. novembra 2018)

Ovan

Možete da očekujete fazu u kojoj ćete imati iznenadne preokrete na polju finansija. Kada je u pitanju ljubav, može da dođe do neke tajne veze ili flerta sa zauzetom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju neki iznenadni problemi. Moguće je da ćete biti skloni upalama bešike i mokraćanih puteva, ginekološkim i urološkim problemima.

Bik

Niste zadovoljni poslovnim okolnostima i imate želju da mijenjate dosta toga. Na polju ljubavi vas očekuju svađe sa partnerom, a moguće je i da razmišljate o raskidu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi sa nestabilnim stanjem na polju hormona. Možete da očekujete da ćete imati tegobe i sa kožom, promjenama na koži, aknama, iritacijama.

Blizanci

Veliki dio poslovnih obaveza čini vas jako nervoznim i moguće je da ste pod stresom. Kada je u pitanju ljubav, konstantne trzavice sa voljenom osobom ne doprinose dobroj atmosferi. Na polju zdravlja vas očekuje veoma promijenjivo stanje. Moguće je da vam je imunitet značajno oslabljen i da ste skloni brojnim problemima. Posjetite ljekara.

Rak

Imati ćete dosta burnih preokreta na poslovnom planu, ali će se na kraju sve riješiti u vašu korist. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da će neočekivano doći do novog poznanstva. Na polju zdravlja su mogući problemi sa kardiovaskularnim sistemom, sa povišenim pritiskom, tahikardijom ili neke slične smetnje. Obratite se stručnjaku, kardiologu.

Lav

Moguće je da ćete riješiti da uvedete brojne promjene u svoj privatni posao. Kada je u pitanju polje ljubavi, niste zadovoljni okolnostima i partner vam unosi neki nemir i nervozu. Na polju zdravlja su mogući problemi sa usporenim, otežanim varenjem, sa probavom, ali i donjim stomakom, bešikom, jajnicima (kod ženskih pripadnika ovog znaka).

Djevica

Komunikacija sa poslovnim okruženjem je napeta i skloni ste svađama. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo tokom ove sedmice, ali ne i početak veze. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa otežanim disanjem, osetljiva pluća, problemi vezani za kašalj, kijavicu. Moguć je bronhitis. Posavetujte se sa ljekarom.

Vaga

Možete da očekujete da ćete na poslu imati promjene, ali je bolja zarada naglašena. Kada je u pitanju ljubav, tokom cijele sedmice vas prati osećaj nezadovoljstva. Na polju zdravlja vas očekuju hronični problemi sa urogenitalnim traktom i hormonima. Tokom ove sedmice može da bude i nekih tegoba vezanih za osjetljivo, upaljeno i crveno grlo.

Škorpija

Pokajati ćete se ako sada budete donosili neke važne odluke pa je bolje da to izbjegavate. Na polju ljubavi ste skloni pretjerivanju, pa dižete tenziju i kada nema potrebe za tim. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa stresom, nervozom, jakim glavoboljama. Pazite se udaraca u glavu i povreda glave. Oči su vam sada takođe osjetljive.

Strijelac

Nestrpljivi ste da se neki poslovni problemi riješe, ali to se jednostavno ne dešava onom brzinom kojom biste vi htjeli. Na polju ljubavi su mogući problemi sa nepovjerenjem u partnera. Kada je u pitanju zdravlje, naglašena vam je slaba cirkulacija, problemi sa nogama, oticanjem, proširenim venama, osjetljivim stopalima. Moguće su i tegobe sa depresijom.

Jarac

Možete da očekujete prilično mirnu fazu bez većih poslovnih promena. Na polju ljubavi imate manje trzavice sa voljenom osobom, ali ćete uspjeti da ih riješite. Kada je u pitanju zdravlje, tokom ove sedmice nemate značajne tegobe. Potrudite se da radite na svom imunitetu i da povećate unos vitamina i minerala kako biste ojačali svoj organizam.

Vodolija

Pred vama je period u kojem ćete imati nagle i neočekivane poslovne promjene, moguć je gubitak posla. Kada je u pitanju ljubav, niste raspoloženi za nova dešavanja. Na polju zdravlja su mogući problemi sa padovima, povredama, prelomima. Kosti su vam pogotovo osjetljive. Povedite računa ako ste aktivni učesnik u saobraćaju i ako ste sportista.

Ribe

Moguće je da ćete imati neke pravne poteškoće koje će se pojaviti iznenada, ali uspjeti ećete da ih riješite. Na polju ljubavi vas očekuje generalno opušteno stanje, ne žurite u nešto ozbiljno. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa povišenim holesterolom. Generalno povedite računa kada je u pitanju krvotok. Smanjite unos masne hrane.

Horoskop

Tri horoskopska znaka koja će ove godine imati najviše seksa

Retrogradna Venera u Jarcu uticaće na mnoge. Dok nekima bude cvjetao ljubavni i intimni život, neki će biti primorani da se potpuno posvete poslu kako se ne bi osvrtali na svoj dosadni intimni život. Evo koja tri znaka će imati najviše sreće u krevetu.

RAK

Odavno Rakovi nisu imali ovako povoljnu situaciju kada je riječ o ljubavi i seksu kao što će da imaju u 2022. Rakovi će tokom cijele slijedeće godine savršeno da funkcionišu na svim aspektima života, a pogotovo u krevetu, piše direktno.rs.

JARAC

Zvijezde kažu da bi Jarčevi ove godine samo trebalo da se opuste u društvu suprotnog pola i da se rasterete o brigama za novac i karijeru, jer će na tim poljima prosto blistati. Jarčevi će se slijedeće godine potpuno otvoriti za stvari koje nikad nisu praktikovali, a s otvorenim umom dolazi i savršen seks.

LAV

Godina 2022. će biti godina Lavova. Zvijezde će ljubavni život Lavova potpuno da uzmu pod svoju kontrolu, pa Lavovima slijedeće godine slijedi mnoštvo prijatnih iznenađenja i nevjerovatno dobrog provoda.

Nastavite čitati

Horoskop

Ovo su najbolje ljubavnice horoskopa: Za njih umor ne postoji!

Muškarci se lijepe za njih jer su šarmantne i nepredvidive.

Ovan

Žena u znaku Ovna je odlučna, direktna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače, zna da bude hladna i antipatična i može da ostavi utisak da ne voli muškarce. Ona je besprekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i veoma temperamentna. Ona nije za amatere ili ljude slabog srca. Mars, planeta koja podstiče senzualnost ovog znaka, čini od njih amazonke u punom galopu – do posljednjeg daha. Krote se nježnošću ali i autoritetom.

Bik

Predstavnice ovog znaka plijene pažnju okoline svojom pojavom, svjesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih. One su jednostavno, šik. Venera ih je obdarila vještinom zavođenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmeri svoje antene ka njemu. Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge.

Senzualna je pa magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha. Uvijek će izgledati izuzetno zavodljivo.

Za nju je najveće zadovoljstvo da se osjeća voljenom i da joj se poklanja velika pažnja.

Blizanci

Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rođena da osvaja iako nije naročito senzualna. Muškarci se lijepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva. Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom djevojkom… kao da je cijeli harem u njoj jednoj, uvijek gleda ispred sebe, uvijek željna izazova. Ona od muškarca, prije svega, zahtjeva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronađe, s njim će rado uletjeti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću.

Nastavite čitati

Horoskop

Četiri horoskopska znaka biće apsolutni pobjednici 2022.

Uskoro nam dolazi nova godina, a stvari se na astrološkom planu uveliko mijenjaju.

Koji su najsrećniji horoskopski znaci u 2022. godini? Prema astrološkim predviđanjima za 2022., horoskopski znaci koji će imati najviše sreće su Vaga, Bik, Blizanci, Lav.

Ovi znaci Zodijaka će pronaći ljubav, sreću i uspjeh u različitim aspektima svog života. Neki horoskopski znaci će doživjeti uspon u karijeri, a neke će pratiti dobro zdravlje i blagostanje.

Vaga

U 2022. godini, horoskopski znak koji će imati najviše ljubavi, sreće i uspeha biće Vaga. Naredna godina će biti nevjerovatna godina za Vage. Dobiće mnogo novih prilika i ostvarićete veliki napredak u skoro svakom aspektu života. Većina će slijediti svoje snove i osjećat će se samopouzdano da pokreće nove inicijative. Važne promjene u životu će Vagama pomoći da brže rastu. Dobićete bogatstvo i steći nove mogućnosti za napredovanje u karijeri.

Lav

Mnoge zlatne prilike će se pojaviti pred Lavovima ove godine i sve ćete ih iskoristiti. Zato Lav treba da se spremi za veoma zauzetu godinu orijentisanu na akciju. Srećne zvijezde sijaju za vas, pa nemojte oklijevati da se odvažite na “skok vjere” kad god je to potrebno. Ali pazite, nemojte praviti kompromise u svom poslu samo zato što ste jedan od srećnih horoskopskih znakova ove 2022. godine. Vaša dostignuća će biti direktno proporcionalna količini truda koji uložite.

Blizanci

Naredne godine ostvarujete svoje snove jedan za drugim. Dakle, ako imate niz ciljeva, počnite da radite na njima od samog početka godine. Bilo da je vaš san da studirate u inostranstvu, zaprosite partnera ili zaradite unapređenje na poslu – ova srećna godina će vam pomoći da to postignete. Godina za nama vas je beskrajno frustrirala, ali sve lekcije koje ste naučili na tom putu sigurno će vam dobro doći.

Bik

Predstojeća godina će za vas biti sjajan početak. Dakle, možda treba da planirate svoje aktivnosti u skladu sa tim. Ukoliko imate neke važne odluke koje treba da donesete, trebalo bi da ih donesete početkom godine. Ako želite da zaprosite partnera ili da se uselite u nov stan, najbolje je da to učinite tokom prvih nekoliko mjeseci Nove 2022. To će vam omogućiti da svi vaši poduhvati budu uspešni. Nećete imati osjećaj da ste srećni na početku godine, ali nemojte se osjećati obeshrabreno. Vaše vrijeme će doći. Obično se ljudi plaše iznenadnih odluka, što je u vašem slučaju potpuno pogrešno. Budite srećni zbog iznenadnih promjena i očekujte ih sa velikim osmijehom na licu.

Nastavite čitati

Top pet