Posjetite

Horoskop

Veliki sedmični horoskop (od 12. do 19. novembra 2018)

Ovan

Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju polje posla. Možete da očekujete opušten tempo. Na polju ljubavi niste pretjerano aktivni sada i niste spremni za nove veze. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete sasvim dobru i stabilnu situaciju. Nema naznaka za to da ćete imati bilo kakve veće tegobe. Prijati će vam fizička aktivnost.

Bik

Možete da očekujete napet period na poslu, dosta obaveza, ali ćete uspjeti sve pravovremeno da riješite. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas fatalan susret sa osobom koja se iznenada pojavljuje. Na polju zdravlja je pred vama malo teži period, a prije svega možete imati probleme sa kičmom, leđima, kostima, prati vas ukočenost, te umor.

Blizanci

Očekuje vas period u kojem ćete imati jako dobru ponudu za posao u inostranstvu. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate početku lijepe ali neobavezne veze. Na polju zdravlja su kod vas mogući manji problemi vezani za jetru, krvotok, pa o tome treba da povedete računa. Takođe, pripazite na unos alkohola i izbjegavajte pretjerivanje u tom smislu.

Rak

Biti ćete rasterećeni kada je u pitanju posao, a na polju finansija vas očekuje poboljšanje. Na polju ljubavi su oko vas neobična dešavanja i pojavljuje se neka prilika za tajnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, možete imati manje probleme sa osjetljivim nožnim zglobovima, ali i sa venama na nogama. Takođe, pazite i na osjetljivu bešiku u ovom periodu.

Lav

Pred vama je faza koja može da bude veoma povoljna za sklapanje nekog novog poslovnog partnerstva. Na polju ljubavi očekuje vas nova veza koja može da vodi do braka. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je faza u kojoj ćete se osjećati generalno dobro. Početkom ovog perioda mogući su manji problemi sa umorom, ali ništa ozbiljno ne bi trebalo da bude.

Djevica

Imate veliki broj poslovnih obaveza, ali to prihvatate sa lakoćom i spremnošću da se posvetite. Na polju ljubavi očekuje vas monotona faza u kojoj neće biti mnogo novih dešavanja. Kada je u pitanju zdravlje, radite na tome da jačate imunitet i provjerite krvnu sliku. Možete imati i manje probleme sa varenjem, metabolizmom, pa pazite na to.

Vaga

Pred vama je povoljan period u kojem ćete biti veoma rasterećeni po pitanju broja obaveza koje imate. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da ćete imati zanimljiva i lijepa, romantična dešavanja. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa srčanim sistemom o kojem bi trebalo da povedete računa. Moguća je tahikardija. Posjetite ljekara.

Škorpija

Očekuje vas period u kojem ćete na polju privatnog posla riješiti neke komplikacije koje ste imali. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate dobrom odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja je osjetljiv predio stomaka, i gornjeg i donjeg, pa je važno da povedete računa o svim unutrašnjim organima. Posjetite ljekara za svaki slučaj.

Strijelac

Možete da očekujete pozitivnu situaciju i nova dešavanja na planu mogućih poslovnih dogovora. Pred vama su pozitivne okolnosti i ljubavna poznanstva. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi koji mogu da budu povezani sa prolaznom kijavicom ili kašljem, a ako se budete potrudili da pazite na sebe, sve će biti u redu u ovoj fazi.

Jarac

Pred vama je period u kojem ćete imati značajno poboljšanje finansija kojim ćete biti zadovoljni. Na polju ljubavi vas ne očekuju veće trzavice i problemi. Stanje sa partnerom je generalno mirno. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama su aspekti koji mogu da ukažu na manje probleme sa štitnom žlijezdom, hormonima, kao i na gojaznost i sl., piše krstarica.com.

Vodolija

Vi ćete se tokom ove sedmice na neki način osjetiti nemoćno da neke stvari na poslu promijenite. Pred vama je period u kojem je moguće i neko ljubavno razočarenje. Na polju zdravlja se takođe ne osjete sjajno. Očekuju vas poteškoće – česte glavobolje, smetnje sa sinusima, moguć nizak pritisak, malaksavost i generalno nepovoljna faza.

Ribe

Tokom ove sedmice vi ćete na polju posla biti malo pasivni ili na neki način ograničeni. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da se javljaju problemi sa nepovjerenjem u partnera. Na polju zdravlja vas očekuju manje poteškoće sa cirkulacijom, kao i sa nesanicom, mogući su i problemi – oticanje, nadutost, pa o tome takođe povedite računa.

Horoskop

Ne možete ih prevariti: Tri horoskopska znaka koja ljude čitaju kao otvorenu knjigu

Svi imamo onu jednu prijateljicu ispred koje ništa ne možemo sakriti. Zapravo, možda ste baš vi ta osoba koja odmah zna ako neko nešto laže, ako ga nešto muči.

Astrolozi su izdvojili tri horoskopska znaka koja ne možete prevariti, odnosno ona koja ljude čitaju kao otvorenu knjigu.

Škorpija

Nemojte niti pokušavati nešto sakriti od škorpije.  Više od bilo kojeg drugog horoskopskog znaka škorpije mogu prepoznati kada im lažete ili prešućujete nešto važno. Kada vas škorpion pita “Šta se dogodilo?” on ne očekuje površni razgovor nego konkretan odgovor na svoje pitanje.

Čak i ako vam se čini da nešto savršeno krijete, škorpija je vjerovatno već sve shvatila. Jednostavno, ovaj znak istražuje, prisluškuje, prodire… i čita vas kao otvorenu knjigu.

Vodolija

Jedan od životnih ciljeva vodolije je održavati društveni status quo, a da bit to učinili, moraju poznavati ljude. Oni su kao mudra starica među horoskopskim znakovima, koja pomno promatra život sa strane i pamti bitne detalje. Vodolije najčešće ne progovaraju, osim ako sami ne zatražite njihovo mišljenje, a kada to učinite shvatit ćete da znaju cijelu vašu životnu priču, često bolje i od vas samih. Oni zapravo uvijek znaju što se svama događalo i što se događa i teško da ćete im nešto sakriti.

Blizanci

Zbog činjenice da ih je lako omesti, možda vas iznenađuju bliznci na popisu. Međutim, osobe rođene u ovom znaku jako su pametne i uvijek točno znaju što se događa. Oni su po prirodi istraživački novinari, uvijek spremni slijediti svoju intuiciju i doći do vijesti.

Kada dođu do vijesti, bliznaci neće čekati prikladan trenutak da pokrenu razgovor. Odmah će vas suočiti sa svojim saznanjima, zato od njih ne pokušavajte skrivati bilo što ako se ne želite nađi u neugodnoj situaciji. (Zadovoljna.hr)

Nastavite čitati

Horoskop

Događaji koji se pamte: Šta maj donosi za ova 4 horoskopska znaka

Za četiri horoskopska znaka maj će biti nevjerovatan i ispunjen događajima koji će se pamtiti.

Maj će ovim horoskopskim znakovima donijeti ljubav, energiju, obnovu, rast i ostvarenje snova.

Evo koja su to četiri horoskopska znaka:

Rakovi

Romantični Rakovi, maj će vam donijeti ljubavnu bajku. Očekujte nevjerovatne trenutke strasti i intimnosti s voljenom osobom. Vaša emocionalna veza će procvjetati, a ljubav će ispuniti svaki kutak vašeg srca. Iskoristite ovaj mjesec za izražavanje ljubavi i duboko povezivanje s partnerom.

Vage

Vage, maj će vam donijeti priliku za rast i obnovu. Očekujte nevjerojatne transformacije na ličnoj razini i donošenje važnih odluka koje će vam donijeti unutrašnji mir i ravnotežu. Budite hrabri i prihvatite promjene koje vam dolaze jer će vas odvesti na put sreće i zadovoljstva.

Strijelci

Avanturistički Strijelci, maj će biti mjesec u kojem ćete se osjećati živo i puno energije. Očekujte nevjerovatna putovanja, izazovne avanture i nova iskustva koja će proširiti vaše vidike. Iskoristite ovaj mjesec da istražite svijet, upoznate nove kulture i uživate u neograničenim mogućnostima.

Ribe

Maštovite Ribe, maj će biti mjesec u kojem će se vaši snovi pretvoriti u stvarnost. Očekujte nevjerovatne kreativne projekte i prilike za izražavanje svoje umjetničke strane. Vaša intuicija će biti snažna, pa je slušajte i pustite da vas vodi prema ostvarenju vaših najvećih snova. (Index.hr)

Nastavite čitati

Horoskop

Je li vaš horoskopski znak sretan? Otkrijte koje zvijezde vam sjaje!

Je li vaš horoskopski znak jedan od sretnih? Da li ste nekada na to obraćali pažnju?

Saznajte koji su horoskopski znakovi rođeni pod sretnom zvijezdom, a kojima je put posut razbijenim staklom i trnjem.

Ovan

Iako je vaš vladajući planet Mars, koji je bog rata, to ne znači da provodite svoj život u borbi. Zapravo, vi ste predodređeni da osvojite svaku bitku. Vi ste pametni, motivisani,i artikulirani, činite da je vaša sreća više odraz vaše snažne osobnosti nego što je to sreća koja vam pristiže kao blagoslov zvijezda.

Bik

Život kao da uvijek ima neko iznenađenje koje vas čeka iza ugla. Iako se sigurno osjećate nesretno, sama činjenica da ste još uvijek ovdje, da ste preživjeli i nadvladali sve poteškoće koje vam je život donio, dokaz je da vam ne treba sreća, samo puno razuma i snalažljivosti i tako ćete uspjeti svladati sve životne izazove.

Blizanci

Niste jedan od sretnika. Zapravo, vaš život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama i zbog toga je sreća osjećaj za kojim čeznete. Međutim, dobra vijest je vaša želja i strast prema znanju vode vas dalje od tačke na koju bi vas dovela sama sreća. Ko treba sreću kada imate tako žustar um?

Rak

Vaš znak je jedan od rijetkih koji su zaista blagoslovljeni. Iako će cesta uvijek biti popločena izazovima, vi imate urođeni osjećaj smjera i vrijednosti koji vas, zahvaljujući vašim sretnim zvijezdama, uvijek uspijeva usmjeriti u pravom smjeru.

Lav

Vi ste tako mudri i odlučni, ne morate se brinuti prati li vas sreća ili ne. Vaš je život poput gline, a vi ste kipar, spreman oblikovati svoju sudbinu u sve što želite. Zaboravite djeteline s četiri lista, vi se nalazite na sjedištu vozača i svojim vlastitim naporima možete dobiti što želite. 

Djevica

Sreća je oduvijek bila izvan dometa vašeg shvatanja i vjerovatno ste se navikli na taj osjećaj razočaranja. Iako se može činiti nepošteno da je vama život teži nego što je drugima, postoji razlog za vaš nedostatak sreće. Imate najjača ramena u zodijaku. Vi ste ovdje da biste doživjeli poteškoće i naučili izboriti se s njima, a zatim pokazali svijetu šta je potrebno da ih savladate. Na taj način, vi ste osoba od koje drugi uče i mnogi su sretni što vas poznaju.

Vaga

Nije tajna da ste vječni optimist, a život često ide tačno onako kako želite. Ako ste se ikad zapitali kako to da se uvijek iskoprcate kad imate loš dan, sve to ima veze s vašom percepcijom. Zahvaljujte svom vladajućem planetu Veneri što smatrate da je čaša napola puna, zbog čega se osjećate prilično sretno u svom životu.

Škorpije

Iako imate tendenciju da primjećujete negativne stvari u životu, istina je da ste zapravo prilično sretni. Kada uložite čak i malo truda u ono što želite, život vam to servira na pladnju. Mnogi ne mogu upravljati ‘svojim brodom’ brzo i lako kao i vi i zato se možete smatrati prilično sretnima.

Strijelac

Čestitamo, vi ste jedan od najsretnijih znakova u cijelom zodijaku. Vaš vladar je Jupiter, planet sreće.  Zbog toga kao da vam se servira limunada ako se i dogodi da vam život donese limune na vaš put. To ne znači da neće biti izazovnih vremena, ali to znači da nikada nećete ostati bez rješenja.

Jarac

Iako je vaš znak okarakteriziran kao vođa u zodijaku i prvi se suočavate s preprekama i teškoćama, a zatim ih uklanjate za druge, shvatit ćete da ste uvijek u mogućnosti to učiniti s relativnom lakoćom. Sve dok ste mentalno i emocionalno uključeni u sve što radite, imat ćete dovoljno sreće da dođete do svog cilja.

Vodolija

Vi ste zaslužili veliki, topli zagrljaj jer suočimo se s činjenicom, izvukli ste kraći štapić kada je riječ o sreći. Dok život nikada nije bio fer prema vama, vi ste uvijek uspijevali zadržati glavu iznad vode, čak i kad vam se činilo da biste se mogli utopiti od sve te loše sreće koja vam pristiže na put.

Riba

Jednom davno, sretan planet Jupiter vladao je vašim znakom. Iako je Neptun, planet inspiracije i psihičke sposobnosti aktuelni vladar Riba, planet Jupiter, kao dugo izgubljeni otac i dalje ima uticaj nad vama.

To znači da niste samo sretni, već imate i dva planeta koji vode vaš život prema sreći. (Atma)

Nastavite čitati

Top pet