Posjetite

Horoskop

Veliki sedmični horoskop (od 12. do 19. novembra 2018)

Ovan

Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju polje posla. Možete da očekujete opušten tempo. Na polju ljubavi niste pretjerano aktivni sada i niste spremni za nove veze. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete sasvim dobru i stabilnu situaciju. Nema naznaka za to da ćete imati bilo kakve veće tegobe. Prijati će vam fizička aktivnost.

Bik

Možete da očekujete napet period na poslu, dosta obaveza, ali ćete uspjeti sve pravovremeno da riješite. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas fatalan susret sa osobom koja se iznenada pojavljuje. Na polju zdravlja je pred vama malo teži period, a prije svega možete imati probleme sa kičmom, leđima, kostima, prati vas ukočenost, te umor.

Blizanci

Očekuje vas period u kojem ćete imati jako dobru ponudu za posao u inostranstvu. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate početku lijepe ali neobavezne veze. Na polju zdravlja su kod vas mogući manji problemi vezani za jetru, krvotok, pa o tome treba da povedete računa. Takođe, pripazite na unos alkohola i izbjegavajte pretjerivanje u tom smislu.

Rak

Biti ćete rasterećeni kada je u pitanju posao, a na polju finansija vas očekuje poboljšanje. Na polju ljubavi su oko vas neobična dešavanja i pojavljuje se neka prilika za tajnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, možete imati manje probleme sa osjetljivim nožnim zglobovima, ali i sa venama na nogama. Takođe, pazite i na osjetljivu bešiku u ovom periodu.

Lav

Pred vama je faza koja može da bude veoma povoljna za sklapanje nekog novog poslovnog partnerstva. Na polju ljubavi očekuje vas nova veza koja može da vodi do braka. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je faza u kojoj ćete se osjećati generalno dobro. Početkom ovog perioda mogući su manji problemi sa umorom, ali ništa ozbiljno ne bi trebalo da bude.

Djevica

Imate veliki broj poslovnih obaveza, ali to prihvatate sa lakoćom i spremnošću da se posvetite. Na polju ljubavi očekuje vas monotona faza u kojoj neće biti mnogo novih dešavanja. Kada je u pitanju zdravlje, radite na tome da jačate imunitet i provjerite krvnu sliku. Možete imati i manje probleme sa varenjem, metabolizmom, pa pazite na to.

Vaga

Pred vama je povoljan period u kojem ćete biti veoma rasterećeni po pitanju broja obaveza koje imate. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da ćete imati zanimljiva i lijepa, romantična dešavanja. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa srčanim sistemom o kojem bi trebalo da povedete računa. Moguća je tahikardija. Posjetite ljekara.

Škorpija

Očekuje vas period u kojem ćete na polju privatnog posla riješiti neke komplikacije koje ste imali. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate dobrom odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja je osjetljiv predio stomaka, i gornjeg i donjeg, pa je važno da povedete računa o svim unutrašnjim organima. Posjetite ljekara za svaki slučaj.

Strijelac

Možete da očekujete pozitivnu situaciju i nova dešavanja na planu mogućih poslovnih dogovora. Pred vama su pozitivne okolnosti i ljubavna poznanstva. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi koji mogu da budu povezani sa prolaznom kijavicom ili kašljem, a ako se budete potrudili da pazite na sebe, sve će biti u redu u ovoj fazi.

Jarac

Pred vama je period u kojem ćete imati značajno poboljšanje finansija kojim ćete biti zadovoljni. Na polju ljubavi vas ne očekuju veće trzavice i problemi. Stanje sa partnerom je generalno mirno. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama su aspekti koji mogu da ukažu na manje probleme sa štitnom žlijezdom, hormonima, kao i na gojaznost i sl., piše krstarica.com.

Vodolija

Vi ćete se tokom ove sedmice na neki način osjetiti nemoćno da neke stvari na poslu promijenite. Pred vama je period u kojem je moguće i neko ljubavno razočarenje. Na polju zdravlja se takođe ne osjete sjajno. Očekuju vas poteškoće – česte glavobolje, smetnje sa sinusima, moguć nizak pritisak, malaksavost i generalno nepovoljna faza.

Ribe

Tokom ove sedmice vi ćete na polju posla biti malo pasivni ili na neki način ograničeni. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da se javljaju problemi sa nepovjerenjem u partnera. Na polju zdravlja vas očekuju manje poteškoće sa cirkulacijom, kao i sa nesanicom, mogući su i problemi – oticanje, nadutost, pa o tome takođe povedite računa.

Horoskop

Tri horoskopska znaka koja će ove godine imati najviše seksa

Retrogradna Venera u Jarcu uticaće na mnoge. Dok nekima bude cvjetao ljubavni i intimni život, neki će biti primorani da se potpuno posvete poslu kako se ne bi osvrtali na svoj dosadni intimni život. Evo koja tri znaka će imati najviše sreće u krevetu.

RAK

Odavno Rakovi nisu imali ovako povoljnu situaciju kada je riječ o ljubavi i seksu kao što će da imaju u 2022. Rakovi će tokom cijele slijedeće godine savršeno da funkcionišu na svim aspektima života, a pogotovo u krevetu, piše direktno.rs.

JARAC

Zvijezde kažu da bi Jarčevi ove godine samo trebalo da se opuste u društvu suprotnog pola i da se rasterete o brigama za novac i karijeru, jer će na tim poljima prosto blistati. Jarčevi će se slijedeće godine potpuno otvoriti za stvari koje nikad nisu praktikovali, a s otvorenim umom dolazi i savršen seks.

LAV

Godina 2022. će biti godina Lavova. Zvijezde će ljubavni život Lavova potpuno da uzmu pod svoju kontrolu, pa Lavovima slijedeće godine slijedi mnoštvo prijatnih iznenađenja i nevjerovatno dobrog provoda.

Nastavite čitati

Horoskop

Ovo su najbolje ljubavnice horoskopa: Za njih umor ne postoji!

Muškarci se lijepe za njih jer su šarmantne i nepredvidive.

Ovan

Žena u znaku Ovna je odlučna, direktna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače, zna da bude hladna i antipatična i može da ostavi utisak da ne voli muškarce. Ona je besprekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i veoma temperamentna. Ona nije za amatere ili ljude slabog srca. Mars, planeta koja podstiče senzualnost ovog znaka, čini od njih amazonke u punom galopu – do posljednjeg daha. Krote se nježnošću ali i autoritetom.

Bik

Predstavnice ovog znaka plijene pažnju okoline svojom pojavom, svjesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih. One su jednostavno, šik. Venera ih je obdarila vještinom zavođenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmeri svoje antene ka njemu. Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge.

Senzualna je pa magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha. Uvijek će izgledati izuzetno zavodljivo.

Za nju je najveće zadovoljstvo da se osjeća voljenom i da joj se poklanja velika pažnja.

Blizanci

Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rođena da osvaja iako nije naročito senzualna. Muškarci se lijepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva. Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom djevojkom… kao da je cijeli harem u njoj jednoj, uvijek gleda ispred sebe, uvijek željna izazova. Ona od muškarca, prije svega, zahtjeva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronađe, s njim će rado uletjeti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću.

Nastavite čitati

Horoskop

Četiri horoskopska znaka biće apsolutni pobjednici 2022.

Uskoro nam dolazi nova godina, a stvari se na astrološkom planu uveliko mijenjaju.

Koji su najsrećniji horoskopski znaci u 2022. godini? Prema astrološkim predviđanjima za 2022., horoskopski znaci koji će imati najviše sreće su Vaga, Bik, Blizanci, Lav.

Ovi znaci Zodijaka će pronaći ljubav, sreću i uspjeh u različitim aspektima svog života. Neki horoskopski znaci će doživjeti uspon u karijeri, a neke će pratiti dobro zdravlje i blagostanje.

Vaga

U 2022. godini, horoskopski znak koji će imati najviše ljubavi, sreće i uspeha biće Vaga. Naredna godina će biti nevjerovatna godina za Vage. Dobiće mnogo novih prilika i ostvarićete veliki napredak u skoro svakom aspektu života. Većina će slijediti svoje snove i osjećat će se samopouzdano da pokreće nove inicijative. Važne promjene u životu će Vagama pomoći da brže rastu. Dobićete bogatstvo i steći nove mogućnosti za napredovanje u karijeri.

Lav

Mnoge zlatne prilike će se pojaviti pred Lavovima ove godine i sve ćete ih iskoristiti. Zato Lav treba da se spremi za veoma zauzetu godinu orijentisanu na akciju. Srećne zvijezde sijaju za vas, pa nemojte oklijevati da se odvažite na “skok vjere” kad god je to potrebno. Ali pazite, nemojte praviti kompromise u svom poslu samo zato što ste jedan od srećnih horoskopskih znakova ove 2022. godine. Vaša dostignuća će biti direktno proporcionalna količini truda koji uložite.

Blizanci

Naredne godine ostvarujete svoje snove jedan za drugim. Dakle, ako imate niz ciljeva, počnite da radite na njima od samog početka godine. Bilo da je vaš san da studirate u inostranstvu, zaprosite partnera ili zaradite unapređenje na poslu – ova srećna godina će vam pomoći da to postignete. Godina za nama vas je beskrajno frustrirala, ali sve lekcije koje ste naučili na tom putu sigurno će vam dobro doći.

Bik

Predstojeća godina će za vas biti sjajan početak. Dakle, možda treba da planirate svoje aktivnosti u skladu sa tim. Ukoliko imate neke važne odluke koje treba da donesete, trebalo bi da ih donesete početkom godine. Ako želite da zaprosite partnera ili da se uselite u nov stan, najbolje je da to učinite tokom prvih nekoliko mjeseci Nove 2022. To će vam omogućiti da svi vaši poduhvati budu uspešni. Nećete imati osjećaj da ste srećni na početku godine, ali nemojte se osjećati obeshrabreno. Vaše vrijeme će doći. Obično se ljudi plaše iznenadnih odluka, što je u vašem slučaju potpuno pogrešno. Budite srećni zbog iznenadnih promjena i očekujte ih sa velikim osmijehom na licu.

Nastavite čitati

Top pet