Posjetite

Horoskop

Horoskopski znakovi rangirani od najboljeg do najgoreg

LAV

Lavovi su samouvjereni, lojalni, ambiciozni, darežljivi i ponosni. Jesmo li pomenuli da su i kraljevi životinja?

VAGA

Vage su mirotvorci, najgracioznije među znakovima. Imaju ideale u kojima su nepokolebljive, a idealne su za saradnju na svim poljima jer su prilagodljive.

DJEVICA

Analitične su, organizovanije nego što ćemo mi ostali ikada biti. Ako neki zadatak povjerite Djevici, znajte da će biti urađen po bilo koju cijenu. Uz sve to su i oprezne, pa znate da neće zabrljati.

RAK

Rakovi su rame za plakanje, podrška u bilo koje doba dana ili noći. Porodični tipovi i kreativci. Međutim, istovremeno su i vrlo ćudljivi.

OVAN

Ovan je optimističan i…to bi bilo to što se tiče dobrih strana. Pored toga su i impulsivni, agresivni i sebični.

STRIJELAC

Strijelčevi su energični avanturisti. Nezavisni su što je mač sa dvije oštrice. A ako vam hitno treba nečija pomoć, gledajte da njih kontaktirate posljednje, jer teško da će vam se naći pri ruci.

VODOLIJA

Vodolije su vizionari i rođeni pronalazači. Ako hoćete da sa nekim raspravljate o smislu života i ostalim egzistencijalističkim temama, imate sjajnog sagovornika u njima. Ako biste da se zaljubljujete, bolje se udaljite od njih.

BLIZANCI

Blizanci su među najinteligentnijim znakovima zodijaka. Uz to su i vrlo prilagodljivi i neodlučni. Što znači da će se rado prilagoditi nekom drugom ukoliko ih vi ne tretirate kao gospodara svijeta.

ŠKORPIJA

Škorpije su strastvene, pa vas očekuje vatromet u seksu. A van kreveta pucaćete od muke jer su posesivni manipulatori.

BIK

Bikovi su strpljivi i uporni, a posesivni gotovo kao i Škorpije. Ako oni riješe da vas provjeravaju i uhode, neće se smiriti dok ne nađu makar sitnicu zbog koje će vas kinjiti do kraja vašeg poznanstva.

JARAC

Jarčevi su odgovorni, snalažljivi i posvećeni vama. Posvećeni vama u tolikoj mjeri da vam se neće skidati sa grbače 24 sata dnevno jer neko mora da vas kontroliše, a ko će to bolje od njih?

RIBE

Ribe su osjetljive umjetničke dušice, pune saosjećanja, ali to ćete rijetko kada vidjeti jer se uglavnom valjaju u lokvici samosažaljenja, piše, Blic.

Horoskop

Tri horoskopska znaka koja će ove godine imati najviše seksa

Retrogradna Venera u Jarcu uticaće na mnoge. Dok nekima bude cvjetao ljubavni i intimni život, neki će biti primorani da se potpuno posvete poslu kako se ne bi osvrtali na svoj dosadni intimni život. Evo koja tri znaka će imati najviše sreće u krevetu.

RAK

Odavno Rakovi nisu imali ovako povoljnu situaciju kada je riječ o ljubavi i seksu kao što će da imaju u 2022. Rakovi će tokom cijele slijedeće godine savršeno da funkcionišu na svim aspektima života, a pogotovo u krevetu, piše direktno.rs.

JARAC

Zvijezde kažu da bi Jarčevi ove godine samo trebalo da se opuste u društvu suprotnog pola i da se rasterete o brigama za novac i karijeru, jer će na tim poljima prosto blistati. Jarčevi će se slijedeće godine potpuno otvoriti za stvari koje nikad nisu praktikovali, a s otvorenim umom dolazi i savršen seks.

LAV

Godina 2022. će biti godina Lavova. Zvijezde će ljubavni život Lavova potpuno da uzmu pod svoju kontrolu, pa Lavovima slijedeće godine slijedi mnoštvo prijatnih iznenađenja i nevjerovatno dobrog provoda.

Nastavite čitati

Horoskop

Ovo su najbolje ljubavnice horoskopa: Za njih umor ne postoji!

Muškarci se lijepe za njih jer su šarmantne i nepredvidive.

Ovan

Žena u znaku Ovna je odlučna, direktna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače, zna da bude hladna i antipatična i može da ostavi utisak da ne voli muškarce. Ona je besprekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i veoma temperamentna. Ona nije za amatere ili ljude slabog srca. Mars, planeta koja podstiče senzualnost ovog znaka, čini od njih amazonke u punom galopu – do posljednjeg daha. Krote se nježnošću ali i autoritetom.

Bik

Predstavnice ovog znaka plijene pažnju okoline svojom pojavom, svjesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih. One su jednostavno, šik. Venera ih je obdarila vještinom zavođenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmeri svoje antene ka njemu. Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge.

Senzualna je pa magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha. Uvijek će izgledati izuzetno zavodljivo.

Za nju je najveće zadovoljstvo da se osjeća voljenom i da joj se poklanja velika pažnja.

Blizanci

Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rođena da osvaja iako nije naročito senzualna. Muškarci se lijepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva. Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom djevojkom… kao da je cijeli harem u njoj jednoj, uvijek gleda ispred sebe, uvijek željna izazova. Ona od muškarca, prije svega, zahtjeva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronađe, s njim će rado uletjeti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću.

Nastavite čitati

Horoskop

Četiri horoskopska znaka biće apsolutni pobjednici 2022.

Uskoro nam dolazi nova godina, a stvari se na astrološkom planu uveliko mijenjaju.

Koji su najsrećniji horoskopski znaci u 2022. godini? Prema astrološkim predviđanjima za 2022., horoskopski znaci koji će imati najviše sreće su Vaga, Bik, Blizanci, Lav.

Ovi znaci Zodijaka će pronaći ljubav, sreću i uspjeh u različitim aspektima svog života. Neki horoskopski znaci će doživjeti uspon u karijeri, a neke će pratiti dobro zdravlje i blagostanje.

Vaga

U 2022. godini, horoskopski znak koji će imati najviše ljubavi, sreće i uspeha biće Vaga. Naredna godina će biti nevjerovatna godina za Vage. Dobiće mnogo novih prilika i ostvarićete veliki napredak u skoro svakom aspektu života. Većina će slijediti svoje snove i osjećat će se samopouzdano da pokreće nove inicijative. Važne promjene u životu će Vagama pomoći da brže rastu. Dobićete bogatstvo i steći nove mogućnosti za napredovanje u karijeri.

Lav

Mnoge zlatne prilike će se pojaviti pred Lavovima ove godine i sve ćete ih iskoristiti. Zato Lav treba da se spremi za veoma zauzetu godinu orijentisanu na akciju. Srećne zvijezde sijaju za vas, pa nemojte oklijevati da se odvažite na “skok vjere” kad god je to potrebno. Ali pazite, nemojte praviti kompromise u svom poslu samo zato što ste jedan od srećnih horoskopskih znakova ove 2022. godine. Vaša dostignuća će biti direktno proporcionalna količini truda koji uložite.

Blizanci

Naredne godine ostvarujete svoje snove jedan za drugim. Dakle, ako imate niz ciljeva, počnite da radite na njima od samog početka godine. Bilo da je vaš san da studirate u inostranstvu, zaprosite partnera ili zaradite unapređenje na poslu – ova srećna godina će vam pomoći da to postignete. Godina za nama vas je beskrajno frustrirala, ali sve lekcije koje ste naučili na tom putu sigurno će vam dobro doći.

Bik

Predstojeća godina će za vas biti sjajan početak. Dakle, možda treba da planirate svoje aktivnosti u skladu sa tim. Ukoliko imate neke važne odluke koje treba da donesete, trebalo bi da ih donesete početkom godine. Ako želite da zaprosite partnera ili da se uselite u nov stan, najbolje je da to učinite tokom prvih nekoliko mjeseci Nove 2022. To će vam omogućiti da svi vaši poduhvati budu uspešni. Nećete imati osjećaj da ste srećni na početku godine, ali nemojte se osjećati obeshrabreno. Vaše vrijeme će doći. Obično se ljudi plaše iznenadnih odluka, što je u vašem slučaju potpuno pogrešno. Budite srećni zbog iznenadnih promjena i očekujte ih sa velikim osmijehom na licu.

Nastavite čitati

Top pet