Posjetite

Ludi svijet

Zlatna vjenčanica, sveci i dekolte: Video srpske svadbe postao hit na internetu (VIDEO)

Snimka vjenčanja viceprvaka svijeta u judu, Srđana Mrvaljevića, i njegove dugogodišnje djevojke Tamare postala je hit na društvenim mrežama, a čim je pogledate, bit će vam jasno i zašto.

Mlada je na vjenčanju nosila zlatnu vjenčanicu sa zlatnim pojasom oko struka, a za razliku od većinu djevojaka, ona se nije odlučila za decentnu, neupečatljivu šminku. Snimku prati pjesma u kojoj se spominju sveci, anđeli, prsten vječnosti i još mnogo toga.

Snimka vjenčanja objavljena je u maju ove godine, no tek je sad postala hit na društvenim mrežama i u kratkom roku došla do više od 190 hiljada pregleda.

Mrvaljević je odrastao u Beogradu, no porijeklom je iz Crne Gore, a srpski mediji pišu da je povezan s tamošnjim krim miljeom. Blic piše da je Mrvaljević kum Luke Radulovića, dilera kokaina koji je ubijen u aprilu ove godine, prenosi index.hr.

O Tamari se malo toga zna, no srpski mediji je prozivaju “starletom” te pišu da se podvrgnula velikom broju estetskih operacija.

 

Ludi svijet

Baka Prase: Mitrović iskorištava radnice, organizuje orgije i ima kamere u ženskoj svlačionici

Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, večeras je objavio novi video u kojem je iznio niz šokantnih optužbi na račun vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića.

Nakon što je rekao kako će sutra pokrenuti peticiju za ukidanje „Zadruge“, a zatim iznio tvrdnje da Mitrović u ženskoj svlačionici „Pinka“ ima kamere, te da mu je žena bila i kidnapovana, Ilić je nastavio dalje.

On se sada osvrnuo na navodne orgije koje Željko organizuje sa zaposlenima.

“On tu ‘ribu’ šeta na povocima, pu*i mu na sastancima pred ostalim zaposlenima. Ne možete da zamislite kakve sve boleštine radi sa njom”, pričao je Bogdan.

“Čovjek učestvuje u orgijama. Nije ti dosta što ubijaš ljude? Što maltretiraš žene? Što ih iskorišćavaš? Već sad je*eš i muškarce?! Pa šta radiš tamo sa njima? Stavljaš im one loptice u usta, oblačiš ih u kožu, na povocu ih šetaš, lupaš ih po du*etu, bolesniku”, nastavljao je da tvrdi Baka Prase.

“Čak i jedan glumac je bio uključen u sve to, ali neću da ga imenujem”, rekao je on kroz smijeh.

“Na sve to, on se hvali da je makro za visokoprofilne ljude”, pričao je dalje youtuber.

Nastavite čitati

Ludi svijet

Tip uredio je fasadu bez pristanka ostalih stanara, rezultat je prilično bizaran

Stambena zgrada iz Beograda ovih je dana privukla puno pažnje na društvenim mrežama.

Susjedi se, naime, nisu mogli dogovoriti oko uređenja fasade pa je stanar s najvišeg kata uzeo stvar u svoje ruke i na zaprepaštenje svih napravio ovo:

 

Nastavite čitati

Ludi svijet

Iskren razgovor sa majstorom: “Shvatićeš da je kvar glup, napit ćeš se, gledat ćeš mi u ženu”

“Malo iskrenosti je opasna stvar, a mnogo iskrenosti je fatalno.” – Oscar Wilde

Kakva su vaša iskustva sa majstorima? Miloš Milaković na svom youtube kanalu pokušao je ukratko predstaviti kako bi izgledao iskren razgovor sa majstorom…

Ukoliko se pronalazite u navedenom razumijemo vas, svi smo se barem jednom našli u istoj situaciji, i ostali bespomoćni u potpunosti.

Nastavite čitati

Top pet