Posjetite

Ludi svijet

Poznato ime prvog učesnika šeste sezone reality programa “Zadruga” 

Spektakularna sezona Zadruge 6, poznato je da počinje početkom septembra ali sada je jasno i tačno vrijeme grandioznog ulaska novih ukućana Bijele kuće na imanje.

Objavljen je je termin početka nove sezone, najgledanijeg rijalitija u Srbiji i regionu, a to je 09.09.2022. u 21h.

Vlasnik PINK-a Željko Mitrović na svom profilu na Instagramu obelodanio je ime prvog učesnika Zadruge 6! U pitanju je dobro poznata rijaliti zvijezda Miroslav Miki Đuričić, koji se svojim pojavljivanjem publici predstavio kao pčelar iz Kupinova.

– Počelo je potpisivanje ugovora za Zadrugu 6. Sa Mikijem otvaram kao svake godine. Obećao je Miki da će u Zadruzi 6 iskorijeniti najnoviju pojavu koju je otkrio u Zadruzi 5, a zove se DREMEŽ! Miki držim te za riječ! Obećao je i da je ovo posljednja Zadruga za njega. Pošto je tražio veliki honorar, donio je nešto. Nije loše, ova mangulica nije tako loša. Neka nam je sa srećom – poručio je Željko Mitrović u snimku na Instagramu, a evo kako je izgledalo potpisivanje prvog ugovora za Zadrugu 6, i to sa Mikijem Đuričićem:

Ludi svijet

Baka Prase: Mitrović iskorištava radnice, organizuje orgije i ima kamere u ženskoj svlačionici

Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, večeras je objavio novi video u kojem je iznio niz šokantnih optužbi na račun vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića.

Nakon što je rekao kako će sutra pokrenuti peticiju za ukidanje „Zadruge“, a zatim iznio tvrdnje da Mitrović u ženskoj svlačionici „Pinka“ ima kamere, te da mu je žena bila i kidnapovana, Ilić je nastavio dalje.

On se sada osvrnuo na navodne orgije koje Željko organizuje sa zaposlenima.

“On tu ‘ribu’ šeta na povocima, pu*i mu na sastancima pred ostalim zaposlenima. Ne možete da zamislite kakve sve boleštine radi sa njom”, pričao je Bogdan.

“Čovjek učestvuje u orgijama. Nije ti dosta što ubijaš ljude? Što maltretiraš žene? Što ih iskorišćavaš? Već sad je*eš i muškarce?! Pa šta radiš tamo sa njima? Stavljaš im one loptice u usta, oblačiš ih u kožu, na povocu ih šetaš, lupaš ih po du*etu, bolesniku”, nastavljao je da tvrdi Baka Prase.

“Čak i jedan glumac je bio uključen u sve to, ali neću da ga imenujem”, rekao je on kroz smijeh.

“Na sve to, on se hvali da je makro za visokoprofilne ljude”, pričao je dalje youtuber.

Nastavite čitati

Ludi svijet

Tip uredio je fasadu bez pristanka ostalih stanara, rezultat je prilično bizaran

Stambena zgrada iz Beograda ovih je dana privukla puno pažnje na društvenim mrežama.

Susjedi se, naime, nisu mogli dogovoriti oko uređenja fasade pa je stanar s najvišeg kata uzeo stvar u svoje ruke i na zaprepaštenje svih napravio ovo:

 

Nastavite čitati

Ludi svijet

Iskren razgovor sa majstorom: “Shvatićeš da je kvar glup, napit ćeš se, gledat ćeš mi u ženu”

“Malo iskrenosti je opasna stvar, a mnogo iskrenosti je fatalno.” – Oscar Wilde

Kakva su vaša iskustva sa majstorima? Miloš Milaković na svom youtube kanalu pokušao je ukratko predstaviti kako bi izgledao iskren razgovor sa majstorom…

Ukoliko se pronalazite u navedenom razumijemo vas, svi smo se barem jednom našli u istoj situaciji, i ostali bespomoćni u potpunosti.

Nastavite čitati

Top pet