Posjetite

Ludi svijet

Pokušala uvjeriti bankara: ‘Ne odobravate mi kredit? A sada?’ (VIDEO)

Video iz Rusije: Mladi menadžer se digao sa stola, dao joj kaput i ispratio je iz banke. Julia je, kasnije medijima rekla da je u teškoj situaciji i zamolila ih je za razumijevanje.

Julia Kuzmina otišla je u banku u Kazanu koji je glavni grad Republike Tatarstan i jedan od najvećih gradova Ruske Federacije.

Htjela je dignut kredit kako bi kupila automobil. Ispunila je formulare ali su je odbili jer su procijenili da je ‘nepouzdana’. Julia je onda odlučila razgovarati s menadžerom u banci.

Kako bi ga uvjerila da joj da kredit, skinula se i pokazala mu je grudi. Video je nedavno objavljen na ruskoj društvenoj mreži VKontakte. Julia je snimljena kako sjedi nasuprot mladog menadžera. Nakon što je odbio zahtjev, digla se i počela skidati. Skinula je gornji dio odjeće i grudnjak
Mladi menadžer se digao sa stola, dao joj kaput i ispratio je iz banke.

Julia je, piše Daily Mail potvrdila da se skinula pred menadžerom i rekla je da je treba razumjeti jer je u teškoj situaciji. Neki su nagađali i da je Julia striptizeta ali to nije potvrđeno.

Priključite se diskusiji

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ludi svijet

Baka Prase: Mitrović iskorištava radnice, organizuje orgije i ima kamere u ženskoj svlačionici

Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, večeras je objavio novi video u kojem je iznio niz šokantnih optužbi na račun vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića.

Nakon što je rekao kako će sutra pokrenuti peticiju za ukidanje „Zadruge“, a zatim iznio tvrdnje da Mitrović u ženskoj svlačionici „Pinka“ ima kamere, te da mu je žena bila i kidnapovana, Ilić je nastavio dalje.

On se sada osvrnuo na navodne orgije koje Željko organizuje sa zaposlenima.

“On tu ‘ribu’ šeta na povocima, pu*i mu na sastancima pred ostalim zaposlenima. Ne možete da zamislite kakve sve boleštine radi sa njom”, pričao je Bogdan.

“Čovjek učestvuje u orgijama. Nije ti dosta što ubijaš ljude? Što maltretiraš žene? Što ih iskorišćavaš? Već sad je*eš i muškarce?! Pa šta radiš tamo sa njima? Stavljaš im one loptice u usta, oblačiš ih u kožu, na povocu ih šetaš, lupaš ih po du*etu, bolesniku”, nastavljao je da tvrdi Baka Prase.

“Čak i jedan glumac je bio uključen u sve to, ali neću da ga imenujem”, rekao je on kroz smijeh.

“Na sve to, on se hvali da je makro za visokoprofilne ljude”, pričao je dalje youtuber.

Nastavite čitati

Ludi svijet

Tip uredio je fasadu bez pristanka ostalih stanara, rezultat je prilično bizaran

Stambena zgrada iz Beograda ovih je dana privukla puno pažnje na društvenim mrežama.

Susjedi se, naime, nisu mogli dogovoriti oko uređenja fasade pa je stanar s najvišeg kata uzeo stvar u svoje ruke i na zaprepaštenje svih napravio ovo:

 

Nastavite čitati

Ludi svijet

Iskren razgovor sa majstorom: “Shvatićeš da je kvar glup, napit ćeš se, gledat ćeš mi u ženu”

“Malo iskrenosti je opasna stvar, a mnogo iskrenosti je fatalno.” – Oscar Wilde

Kakva su vaša iskustva sa majstorima? Miloš Milaković na svom youtube kanalu pokušao je ukratko predstaviti kako bi izgledao iskren razgovor sa majstorom…

Ukoliko se pronalazite u navedenom razumijemo vas, svi smo se barem jednom našli u istoj situaciji, i ostali bespomoćni u potpunosti.

Nastavite čitati

Top pet