Posjetite

Ludi svijet

Mobilni ga upozorio da je neko u kući, naježio se kada je pogledao snimak (VIDEO)

Oliver Valas pio je u srijedu pivo u londonskom pubu kada mu je zazvonio mobilni telefon, upozoravajući ga da su detektovani pokreti u sobi njegovog dvogodišnjeg sina. On je obično ignorisao takva obavještenja, ali je ovog puta pogledao da vidi o čemu se radi.

Ubrzo se na mobilnom pojavila slika sigurnosne kamere iz sobe njegovog sina Sema. Na njoj je ugledao žensku osobu s kapuljačom kako puzi po sobi. Odmah je nazvao policiju i objasnio im da je u toku pljačka njegovog stana. Sreća u nesreći je to što mu je supruga zajedno sa sinom to jutro otišla na Floridu pa dječak nije bio u sobi u trenutku pljačke, prenosi krstarica.com.

U kući se nalazilo dvoje provalnika koji su ukrali nakit koji je pripadao tragično preminuloj majci njegove supruge.

“Vidio sam osobu kako ulazi u sobu. Isprva mi to nije imalo smisla. Nekoliko sekundi jednostavno ne razumijete u šta gledate. To je vaša kuća i tamo je žena koja puzi po sobi”, rekao je šokirani Oliver.

Priključite se diskusiji

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ludi svijet

Baka Prase: Mitrović iskorištava radnice, organizuje orgije i ima kamere u ženskoj svlačionici

Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, večeras je objavio novi video u kojem je iznio niz šokantnih optužbi na račun vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića.

Nakon što je rekao kako će sutra pokrenuti peticiju za ukidanje „Zadruge“, a zatim iznio tvrdnje da Mitrović u ženskoj svlačionici „Pinka“ ima kamere, te da mu je žena bila i kidnapovana, Ilić je nastavio dalje.

On se sada osvrnuo na navodne orgije koje Željko organizuje sa zaposlenima.

“On tu ‘ribu’ šeta na povocima, pu*i mu na sastancima pred ostalim zaposlenima. Ne možete da zamislite kakve sve boleštine radi sa njom”, pričao je Bogdan.

“Čovjek učestvuje u orgijama. Nije ti dosta što ubijaš ljude? Što maltretiraš žene? Što ih iskorišćavaš? Već sad je*eš i muškarce?! Pa šta radiš tamo sa njima? Stavljaš im one loptice u usta, oblačiš ih u kožu, na povocu ih šetaš, lupaš ih po du*etu, bolesniku”, nastavljao je da tvrdi Baka Prase.

“Čak i jedan glumac je bio uključen u sve to, ali neću da ga imenujem”, rekao je on kroz smijeh.

“Na sve to, on se hvali da je makro za visokoprofilne ljude”, pričao je dalje youtuber.

Nastavite čitati

Ludi svijet

Tip uredio je fasadu bez pristanka ostalih stanara, rezultat je prilično bizaran

Stambena zgrada iz Beograda ovih je dana privukla puno pažnje na društvenim mrežama.

Susjedi se, naime, nisu mogli dogovoriti oko uređenja fasade pa je stanar s najvišeg kata uzeo stvar u svoje ruke i na zaprepaštenje svih napravio ovo:

 

Nastavite čitati

Ludi svijet

Iskren razgovor sa majstorom: “Shvatićeš da je kvar glup, napit ćeš se, gledat ćeš mi u ženu”

“Malo iskrenosti je opasna stvar, a mnogo iskrenosti je fatalno.” – Oscar Wilde

Kakva su vaša iskustva sa majstorima? Miloš Milaković na svom youtube kanalu pokušao je ukratko predstaviti kako bi izgledao iskren razgovor sa majstorom…

Ukoliko se pronalazite u navedenom razumijemo vas, svi smo se barem jednom našli u istoj situaciji, i ostali bespomoćni u potpunosti.

Nastavite čitati

Top pet