Posjetite

Ludi svijet

Kreativna kazna roditelja postala hit na internetu

Jedna tinejdžera iz Texasa vjerovatno je naučila lekciju nakon što su joj roditelji uzeli telefon i za kaznu preuzeli profile na društvenim mrežama. Pogledajte kako izgleda ova kreativna kazna roditelja koju su osmislili otac i majka djevojke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by madelynn? (@madelynn.ellagrace) on

Djevojčicin otac je u međuvremenu postao viralan zbog šaljivih videa i fotografija koje objavljuje, dok njegova ćerka ne može da dočeka da se kazna završi.

Tanja Ford i Leri Sampter iz Dentona nisu bili oduševljeni saznanjem da je njihova 15-godišnja ćerka Medilin nedavno pomogla da “prošvercuje” momke kod prijateljice kod koje je spavala pa su odlučili da je kazne.

Tinejdžerki su dopustili da odluči da li želi da bude mjesec dana bez telefona ili dvije sedmice, ali mora da da njima kontrolu nad svojim društvenim mrežama. Medilin je samouvjereno odabrala dvije sedmice bez telefona iako njena mama sad priznaje kako je njena ćerka brzo zažalila tu odluku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by madelynn? (@madelynn.ellagrace) on

Kazna za djevojku počela je 11. novembra, a Samper je od tada počeo da ispoljava svoju kreativnost na TikToku i drugim društvenim mrežama. Prvi snimak sa TikToka koju je objavio na Facebook-u prikupila je više od 1,1 milion pregleda. Uz objavu, Samper je stavio i hashtagove #MakeBetterChoices i #ParentingWin.

Fotografije koje su mnoge zabavile počeo je da objavljuje i na Instagramu gde je prikupio stotine lajkova. “Baš me zanima šta Medi radi bez svog telefona”, napisao je uz jednu.

anja kaže kako Medi ne može da dočeka da joj se završi kazna. “Nakon prvog dana već se žalila i rekla da se predomislila i da želi da odabere mjesec dana kazne. Leri joj je rekao kako je previše u tome sad i da ima previše ideja”, opisala je. “Uživa u ovome. Mislim da će napraviti svoj TikTok profil kad se ovo završi.”

“Uvijek smo spremni da osramotimo svoju djecu”, našalila se mama. (ddl.rs)

Ludi svijet

Baka Prase: Mitrović iskorištava radnice, organizuje orgije i ima kamere u ženskoj svlačionici

Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, večeras je objavio novi video u kojem je iznio niz šokantnih optužbi na račun vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića.

Nakon što je rekao kako će sutra pokrenuti peticiju za ukidanje „Zadruge“, a zatim iznio tvrdnje da Mitrović u ženskoj svlačionici „Pinka“ ima kamere, te da mu je žena bila i kidnapovana, Ilić je nastavio dalje.

On se sada osvrnuo na navodne orgije koje Željko organizuje sa zaposlenima.

“On tu ‘ribu’ šeta na povocima, pu*i mu na sastancima pred ostalim zaposlenima. Ne možete da zamislite kakve sve boleštine radi sa njom”, pričao je Bogdan.

“Čovjek učestvuje u orgijama. Nije ti dosta što ubijaš ljude? Što maltretiraš žene? Što ih iskorišćavaš? Već sad je*eš i muškarce?! Pa šta radiš tamo sa njima? Stavljaš im one loptice u usta, oblačiš ih u kožu, na povocu ih šetaš, lupaš ih po du*etu, bolesniku”, nastavljao je da tvrdi Baka Prase.

“Čak i jedan glumac je bio uključen u sve to, ali neću da ga imenujem”, rekao je on kroz smijeh.

“Na sve to, on se hvali da je makro za visokoprofilne ljude”, pričao je dalje youtuber.

Nastavite čitati

Ludi svijet

Tip uredio je fasadu bez pristanka ostalih stanara, rezultat je prilično bizaran

Stambena zgrada iz Beograda ovih je dana privukla puno pažnje na društvenim mrežama.

Susjedi se, naime, nisu mogli dogovoriti oko uređenja fasade pa je stanar s najvišeg kata uzeo stvar u svoje ruke i na zaprepaštenje svih napravio ovo:

 

Nastavite čitati

Ludi svijet

Iskren razgovor sa majstorom: “Shvatićeš da je kvar glup, napit ćeš se, gledat ćeš mi u ženu”

“Malo iskrenosti je opasna stvar, a mnogo iskrenosti je fatalno.” – Oscar Wilde

Kakva su vaša iskustva sa majstorima? Miloš Milaković na svom youtube kanalu pokušao je ukratko predstaviti kako bi izgledao iskren razgovor sa majstorom…

Ukoliko se pronalazite u navedenom razumijemo vas, svi smo se barem jednom našli u istoj situaciji, i ostali bespomoćni u potpunosti.

Nastavite čitati

Top pet