Posjetite

Ludi svijet

Cjenovnik usluga srpske starlete: Sve je u eurima, a seksa nema (FOTO)

Srpska starleta Sandra Meduza, poznata tamo zbog sudjelovanja u realityju Parovi, navodno ima cjenovnik usluga.

Kako piše Espresso, ona ima tarife za mnoge svoje usluge o kojima je progovorila još prije dvije godine, a sad je ponovo u centru pažnje.

“U slučaju da želite neku njenu seksi fotku, izdvojite 100 eura. Ako vam je to puno, ona bi vam mogla ponuditi kratku snimku u donjem vešu koja košta duplo manje. Što se dopisivanja putem poruka tiče, u Sandrinom cjenovniku je jasno: ‘Ko uplati kredit taj će se moći dopisivati’, a uz to uslov je i da Sandra ima slobodnog vremena, koje bi izdvojila za vas.

Želite li je izvesti na večeru, koju vi plaćate, to će vas stajati 100 eura. Njena pozadina kao reklama košta pak 300 eura, dok onaj ko je želi “unajmiti” na 12 sati mora platiti 450 eura, “ali se ne bi trebao previše nadati jer seksa ne bi bilo”. Za tu cijenu navodno dobivate pogled na nju te razgovore koje vam može ponuditi.

Na pitanje šta sve ljudi rade da bi došli do nje i kakve usluge traže, Sandra je imala očekivan odgovor, a to je da joj najviše nude novac za seks. “Neki nude od 200 do 500 eura, i to su uglavnom naši ljudi. Bilo je i nekoliko stranaca koji su mi ponudili hiljadu do dvije eura, ali ja ne pristajem na takve ponude”, rekla je starleta, za koju tamošnji mediji spekuliraju da bi se mogla pojaviti u novom realityju Zadruga 2.

A post shared by Sandra Meduza (@sandra__meduza) on

A post shared by Sandra Meduza (@sandra__meduza) on

A post shared by Sandra Meduza (@sandra__meduza) on

Ludi svijet

Baka Prase: Mitrović iskorištava radnice, organizuje orgije i ima kamere u ženskoj svlačionici

Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, večeras je objavio novi video u kojem je iznio niz šokantnih optužbi na račun vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića.

Nakon što je rekao kako će sutra pokrenuti peticiju za ukidanje „Zadruge“, a zatim iznio tvrdnje da Mitrović u ženskoj svlačionici „Pinka“ ima kamere, te da mu je žena bila i kidnapovana, Ilić je nastavio dalje.

On se sada osvrnuo na navodne orgije koje Željko organizuje sa zaposlenima.

“On tu ‘ribu’ šeta na povocima, pu*i mu na sastancima pred ostalim zaposlenima. Ne možete da zamislite kakve sve boleštine radi sa njom”, pričao je Bogdan.

“Čovjek učestvuje u orgijama. Nije ti dosta što ubijaš ljude? Što maltretiraš žene? Što ih iskorišćavaš? Već sad je*eš i muškarce?! Pa šta radiš tamo sa njima? Stavljaš im one loptice u usta, oblačiš ih u kožu, na povocu ih šetaš, lupaš ih po du*etu, bolesniku”, nastavljao je da tvrdi Baka Prase.

“Čak i jedan glumac je bio uključen u sve to, ali neću da ga imenujem”, rekao je on kroz smijeh.

“Na sve to, on se hvali da je makro za visokoprofilne ljude”, pričao je dalje youtuber.

Nastavite čitati

Ludi svijet

Tip uredio je fasadu bez pristanka ostalih stanara, rezultat je prilično bizaran

Stambena zgrada iz Beograda ovih je dana privukla puno pažnje na društvenim mrežama.

Susjedi se, naime, nisu mogli dogovoriti oko uređenja fasade pa je stanar s najvišeg kata uzeo stvar u svoje ruke i na zaprepaštenje svih napravio ovo:

 

Nastavite čitati

Ludi svijet

Iskren razgovor sa majstorom: “Shvatićeš da je kvar glup, napit ćeš se, gledat ćeš mi u ženu”

“Malo iskrenosti je opasna stvar, a mnogo iskrenosti je fatalno.” – Oscar Wilde

Kakva su vaša iskustva sa majstorima? Miloš Milaković na svom youtube kanalu pokušao je ukratko predstaviti kako bi izgledao iskren razgovor sa majstorom…

Ukoliko se pronalazite u navedenom razumijemo vas, svi smo se barem jednom našli u istoj situaciji, i ostali bespomoćni u potpunosti.

Nastavite čitati

Top pet