Posjetite

Zabava

Kako danas izgleda jedna od supruga najvećeg narko bossa? (FOTO)

U američkom federalnom sudu u New Yorku počelo je suđenje meksičkom narko bossu Joaquín Guzmánu poznatom kao El Chapo.

Ovaj narko boss se ženio četiri puta i ima najmanje desetoro djece, piše b92.net. 1977. godine prvi put se oženio Maríom Salazar Hernández na maloj ceremoniji u gradiću Jesús Maríja i sa njom je dobio najmanje troje djece. Sa 30 godina oteo je djevojku pod imenom Estela, s kojom je u početku imao seksualne odnose da bi se kasnije vjenčali.

Već sredinom osamdesetih godina prošloga vijeka bio je u trećem braku s Griseldom Lopez, s kojom je dobio četvoro djece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Coronel Aispuro (@emmacoronela) on

U decembru 2007. godine El Chapo je oženio kraljicu ljepote Emmu Coronel Aispuro , kćerku jednog od čelnih ljudi kartela Sinaloa. Sa Emmom je dobio dvije kćerke.

Kako je narko boss uhapšen, Emmi nisu dozvoljavali da posjećuje supruga u zatvoru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Coronel Aispuro (@emmacoronela) on

Emma se za El Chapa udala kada je imala 18 godina, a on se zaljubio u nju na prvi pogled kada ju je vidio na jednom takmičenju u ljepoti. Tada se pobrinuo da upravo ona pobjedi na takmičenju. Često je zbog izgleda porede sa američkom starletom Kim Kardashian.

Vjenčanje narko bossa i mlade Emme održano je 2007. godine, a na ceremoniji je bilo svega nekoliko zvanica.

Pogađate, nju je čuvala oružana vojska Guzmánovih ljudi, a 2012. godine stigle su krune njihove ljubavi – bliznakinje koje je Emma rodila u Los Angelesu . Ime njihovog oca nije upisano u rodni list, jer je u to vrijeme njegova glava bila ucijenjena na pet miliona dolara.

Priključite se diskusiji

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Zanimljivosti

Ovako izgleda “Dolce far niente” na Kalesijski način

Ilda Humić je supruga, majka, menadžerica modnog brenda, a u slobodno vrijeme influenserica i samoprozvana zabavljačica.

Ilda s preko 250.000 pratitelja na Instagramu dijeli svoju realnu porodičnu svakodnevicu na izuzetno humorističan način.

Ilda Humić podijelila je sa svojim pratiteljima komičan video “Dolce far niente na Kalesijski način”

Nije prvi put, da Ilda globalno viralne stvari obradi na svoj način i po svemu sudeći nasmije brojne pratitelje, ovaj put u cjelokupnu koreografiju odlično se uklopila i izvedba pjesme “Marija” koju potpisuje Indira Radić.

Nastavite čitati

Ludi svijet

Baka Prase: Mitrović iskorištava radnice, organizuje orgije i ima kamere u ženskoj svlačionici

Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, večeras je objavio novi video u kojem je iznio niz šokantnih optužbi na račun vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića.

Nakon što je rekao kako će sutra pokrenuti peticiju za ukidanje „Zadruge“, a zatim iznio tvrdnje da Mitrović u ženskoj svlačionici „Pinka“ ima kamere, te da mu je žena bila i kidnapovana, Ilić je nastavio dalje.

On se sada osvrnuo na navodne orgije koje Željko organizuje sa zaposlenima.

“On tu ‘ribu’ šeta na povocima, pu*i mu na sastancima pred ostalim zaposlenima. Ne možete da zamislite kakve sve boleštine radi sa njom”, pričao je Bogdan.

“Čovjek učestvuje u orgijama. Nije ti dosta što ubijaš ljude? Što maltretiraš žene? Što ih iskorišćavaš? Već sad je*eš i muškarce?! Pa šta radiš tamo sa njima? Stavljaš im one loptice u usta, oblačiš ih u kožu, na povocu ih šetaš, lupaš ih po du*etu, bolesniku”, nastavljao je da tvrdi Baka Prase.

“Čak i jedan glumac je bio uključen u sve to, ali neću da ga imenujem”, rekao je on kroz smijeh.

“Na sve to, on se hvali da je makro za visokoprofilne ljude”, pričao je dalje youtuber.

Nastavite čitati

Ludi svijet

Tip uredio je fasadu bez pristanka ostalih stanara, rezultat je prilično bizaran

Stambena zgrada iz Beograda ovih je dana privukla puno pažnje na društvenim mrežama.

Susjedi se, naime, nisu mogli dogovoriti oko uređenja fasade pa je stanar s najvišeg kata uzeo stvar u svoje ruke i na zaprepaštenje svih napravio ovo:

 

Nastavite čitati

Top pet