Posjetite

Scena

Marija Šerifović napravila sarme pa poručila: Spremna sam za udaju!

Srpska pjevačica Marija Šerifović (36), kako je sama rekla, spremna je za udaju, a sve to je zaključila kada je napravila sarme.

Muzičarka je uprkos nedavnom fijasku kada je napravljenu tortu ispustila na pod odlučila ponovno se okušati u kuhinji, i to u svom rodnom Kragujevcu. Pomagala joj je majka Verica.

Marija je iskoristila pomoć svoje majke, pjevačice Verice Šerifović (57), koja joj je u svemu asistirala dok nije sama naučila.

Pored sarme, Marija je pravila i proju pa se neskromno ‘pohvalila’ kako joj spremanje hrane ide od ruke i da je ‘spremna za udaju’, a sve to je objavila na YouTube kanalu.

– Užasava me smrad luka i kupusa koji imam u prstima, okupala sam se. Ovaj put ništa nije ispalo pa ću uživati svojoj sarmi i proji – rekla je Marija na snimci pa pozvala majku:

– Vidi, sarma kida, odlična je, života mi. Nevjerojatno. Jako sam ponosna na sebe, sretni vam praznici.

Fanovi su oduševljeni.

– Marija je beskrajno pozitivna i zabavna, jednostavna, svestrana. Nije se uzvjezdila iako je jedan od najboljih vokala koji se ikada pojavio – jedan je od komentara na YouTubeu.

Scena

“Pogodite koja je ovo rupa”: Influenserka bez imalo stida izazvala pometnju

Jednoj od najpoznatijih blogerki, Šveđanki Kenzi Zouiten Subošić, pored klasičnih “influenserskih” objava, Instagram profil služi i za postavljanje slika iz svoje svakodnevnice, a jednom takvom izazvala je pometnju među pratiteljima.

Kenzu njenih 1.8 miliona pratitelja često može vidjeti u opuštenim izdanjima. Čupava, u pidžami, gladna, ljuta.. – ona stvarnost običnog čovjeka ne “šminka” u virtualni svijet.

Pa tako, ni kada je riječ o porodu, nije skrivala kako izgleda njeno tijelo nakon rođenja dvoje djece.

Posljednjom fotografijom pitala je pratitelje mogu li prepoznati o kojoj rupi na tijelu je riječ, i tako skrenula pozornost kako izgleda normalno ljudsko tijelo.

Na narednoj fotografiji, otkrila je kako se radi o “sasvim normalnom pupku poslije dva porođaja”.

Kasnije, prema odgovorima njenih pratitelja bilo je jasno kako je ženama dobro poznato o čemu se radi, dok muškarci nisu odmah mogli prepoznati šta je u pitanju.

Inače, dijastaza je povećani razmak između stomačnih mišića, a sa kojim se suočava čak 60 posto žena nakon porođaja.

Razlog je maternica koja rasteže mišiće stomaka kako bi se stvorilo mjesto za bebu koja raste.

Ipak, ona se može pojaviti i kod muškaraca kao posljedica nepravilnog dizanja tegova ili izvođenja pretjeranih vježbi za stomak.

Nastavite čitati

Scena

Nekadašnji suprug Monice Bellucci ne skida ruke s mlađahne atraktivne Tine

Kao i svake zime do sada, francuski glumac i nekadašnji suprug Monice Bellucci, Vincent Cassel provodi sa svojom drugom, mlađahnom suprugom u Brazilu.

Atraktivna manekenka Tina Kunake bila je glavna atrakcija na pješčanoj plaži, odjevena u minijaturni bijeli bikini, a kako bi svima pokazao da je on sretnik uz kojeg se ova ljepotica budi, Vincent Cassel nije skidao ruke s nje.

Nastavite čitati

Scena

Tarik Filipović raznježio sve objavom: “Prije 17 godina…”

Glumac i voditelj Tarik Filipović oduševio je pratitelje na Instagramu. Objavio je snimku kadra iz serije ‘Duga mračna noć’ u kojoj je utjelovio Joku.

“Prije 17 godina. A godinu nakon toga u moj je život ušla Lejla Filipović”, napisao je u opis objave.

Tarik i njegova supruga Lejla danas važe za jedan od skladnijih poznatih parova.

Njihova ljubav počela je 2006., nedugo nakon što se ona razvela od Dade Majolija s kojim je bila dvije godine u braku i s kojim je dobila sina Dinu.

Nastavite čitati

Top pet