Posjetite

Scena

Marija Šerifović napravila sarme pa poručila: Spremna sam za udaju!

Srpska pjevačica Marija Šerifović (36), kako je sama rekla, spremna je za udaju, a sve to je zaključila kada je napravila sarme.

Muzičarka je uprkos nedavnom fijasku kada je napravljenu tortu ispustila na pod odlučila ponovno se okušati u kuhinji, i to u svom rodnom Kragujevcu. Pomagala joj je majka Verica.

Marija je iskoristila pomoć svoje majke, pjevačice Verice Šerifović (57), koja joj je u svemu asistirala dok nije sama naučila.

Pored sarme, Marija je pravila i proju pa se neskromno ‘pohvalila’ kako joj spremanje hrane ide od ruke i da je ‘spremna za udaju’, a sve to je objavila na YouTube kanalu.

– Užasava me smrad luka i kupusa koji imam u prstima, okupala sam se. Ovaj put ništa nije ispalo pa ću uživati svojoj sarmi i proji – rekla je Marija na snimci pa pozvala majku:

– Vidi, sarma kida, odlična je, života mi. Nevjerojatno. Jako sam ponosna na sebe, sretni vam praznici.

Fanovi su oduševljeni.

– Marija je beskrajno pozitivna i zabavna, jednostavna, svestrana. Nije se uzvjezdila iako je jedan od najboljih vokala koji se ikada pojavio – jedan je od komentara na YouTubeu.

Scena

Nakon razvijanja jufki: Božo Vrećo objavio video iz sarajevske teretane

Interpretator sevdalinki iz Bosne i Hercegovine Božo Vrećo nedavno je na Instagramu pokazao kako razvija jufke za pitu.

Danas je objavio novi video na ovoj društvenoj mreži u kojem je pokazao kako izgleda njegovo vježbanje u teretani.

“Svako moje jutro započne gymom i to me jako relaksira & dobro je za sve” napisao je Božo.

Video je snimljen u sarajevskoj teretani.

U komentarima su mu pratioci napisali da je inspiracija, između ostalog.

Nastavite čitati

Scena

Pogledajte šta je radila Melania Trump dok su trajali neredi

Melania uopće nije reagirala na nerede koji su oko nje, niti je pozvala na zaustavljanje tog nasilja.

Dok su hiljade  pristaša Donalda Trumpa divljale po Washingtonu i nasilno upadale na Kapitol u srijedu, prva dama Melania Trump imala je fotografisanje u Bijeloj kući, javlja CNN.

Kroz prozore Bijele kuće moglo se vidjeti profesionalno osvjetljenje i fotografski rekviziti.

– Fotografisani su tepisi i drugi predmeti u predsjedničkoj rezidenciji i istočnom krilu – rekla je za CNN osoba upoznata s dnevnim aktivnostima prve dame. Melania je nadzirala snimanje za knjigu o predmetima koje je sakupila i obnovila u Bijeloj kući.

Melania uopće nije reagovala na nerede koji su oko nje, niti je pozvala na zaustavljanje tog nasilja. Njena nezainteresiranost za obraćanje naciji ukazivala je na to da je “odsutna”, rekao je drugi izvor iz Bijele kuće te je dodao kako ona više nije mentalno ni emocionalno spremna uključiti se u to.

Nastavite čitati

Scena

Pozirala u bikiniju: Salma Hayek u 55. godini obara s nogu

Glumica nije otkrila gdje se trenutno odmara, no plaža na kojoj je pozirala u bikiniju na prethodnoj fotki odaje da je pobjegla u tropske krajeve

Nakon što se od stare godine oprostila u bikiniju i oduševila obožavatelje izgledom u 55. godini, glumica Salma Hayek pratitelje na Instagramu sada je počastila još jednom fotkom njenog besprijekornog tijela.

Na društvenoj mreži, gdje ima više od 17 miliona pratitelja, objavila je još jednu fotografiju na kojoj nosi smeđi bikini, a u prvom je planu njeno bujno poprsje koje je naglasila i zlatnim lančićem.

Od nakita je stavila još i zlatne naušnice, a look je upotpunila sunčanim naočalama brenda Balenciaga te je i u ovom oskudnom izdanju uspjela izgledati kao prava filmska diva.

Obožavatelji su je i ovoga puta obasuli s gotovo dva miliona lajkova, a u komentarima su se mnogi složili da je Salma i u šestom desetljeću jedna od najljepših i najzgodnijih žena na svijetu.

Glumica nije otkrila gdje se trenutnno odmara, no plaža na kojoj je pozirala u bikiniju na prethodnoj fotki odaje da je pobjegla u tropske krajeve.

Nastavite čitati

Top pet