Posjetite

Horoskop

6 fatalnih parova u horoskopu: ne mogu zajedno, ali ni jedno bez drugog

Oni se u isti čas vole i mrze, jednostavno ne mogu jedno bez drugog. Karakteri su im potpuno različiti, ali strast između njih je nezaustavljiva!

U nastavku pročitajte koji su to parovi:

Djevica i Blizanci

Djevice i Blizanci, realisti i sanjari, jednostavno nisu na istoj talasnoj dužini. U slučaju da njihova veza dođe do tačke pucanja, Djevica bez riječi odlazi, dok Blizanac sa slomljenim srcem ostaje da pati.

Vaga i Bik

Vaga i Bik imaju jaku povezanost, ponekad se čini da oni gotovo telepatski komuniciraju. S vremenom njihova veza počinje gušiti i jedno i drugo, jer više ne postoje kao individue nego se vide samo kroz vezu. Veza počinje pucati nakon nekog vremena, kada očekivanja jednog od drugog postaju prevelika, Bik tvrdoglav ne želi posustati a Vaga želi ipak ponekad biti upravu.

Lav i Rak

Rakovi su osobe koje ništa ne rade na pola, pa se tako ponašaju i u vezi. Oni žele duboke, duhovne veze sa partnerom, dok Lav unosi nemir u vezu. Lavovi su ćudljivi, dok su Rakovi jako emotivni. Njihova veza ne uspijeva jer se Lavovi svako malo drugačije ponašaju i ne znaju šta žele, a Rakovi ne mogu da to prihvate.

Jarac i Vodolija

Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna, i te njihove zajedničke osobine ih privlače ali i odbijaju. Jarčevi se vode intuicijom, a Vodolije su praktične osobe. Odnos snaga između njih u vezi, završava često svađom ali i burnim raskidom.

Strijelac i Rak

Rakovi vjeruju u poslovicu “strpljen-spašen”, na svijet gledaju opušteno i ne brinu se previše. Dok su Strijelci jako aktivni, i žele sve i odmah da isprobaju. Strijelcu je bitna seksualna veza s partnerom, dok Rak više cijeni emocije. Njihove veze na kraju pucaju upravo zbog ove razlike.

Škorpija i Ribe

Ljudi u ova dva znaka su jako emotivni ali i nepovjerljivi jedan prema drugom. Škorpije ne znaju izražavati ljubav, i ne žele to da promijene, dok su Ribe jako osjećajne i tim se vode kroz život. Ribe vole imati svoj mir i slobodu, dok ljubomorne Škorpije to ne žele. (week.ba)

Horoskop

Škorpije i moda: Male tajne odijevanja najsenzualnijeg horoskopskog znaka

Škorpije su na glasu kao najsenzualniji horoskopski znak u svim aspektima, uključujući i onaj modni.

Ako se pitate koje su glavne karakteristike njihova stila, provjerite to u nastavku.

Vizualno ih privlače vibrantne i upečatljive boje, ali u njihovu ormaru prije ćete naći mnogo neutralnih tamnih nijansi. Tamnocrvena, ljubičasta, crna, tamnoplava, tamnosmeđa – to su samo neki od njihovih favorita kada su u pitanju boje.

Kada u moru kombinacija u efektnim nijansama primijetite damu od glave do pete obučenu u senzualnu crnu kombinaciju, to je vjerojatno jedna škorpija koja prkosi šarenilu.

S obzirom na to da su karakterno vrlo odvažni, mnogi će krivo pomisliti da su škorpije sklone i modnim eksperimentima, ali oni, na primjer, uglavnom izbjegavaju statement uzorke.

Rado će se poigrati s krojevima, ali uvijek im je bitno da odjeća koju nose laska njihovu tijelu i neće odjenuti nešto u čemu ne izgledaju sjajno.

Ne zamaraju se trendovima i u pravilu ih ne zanimaju jednosezonski komadi koji su na glasu kao trenutačno najpoželjniji komadi.

U ormaru vole imati dobru kolekciju svevremenske odjeće. Od još jednih ljubiteljica klasičnih komada, vagi, razlikuju se po tome što njihovu garderobu ne sačinjavaju većinom elegantni komadi.

Škorpijama je jednako važno imati i jednako dobre sportske komade i odjeću za druge prigode.

Nije tajna da vole senzualnije krojeve, pa se niko neće iznenaditi kada se škorpijanegdje pojavi u fantastičnoj haljini s golim leđima ili visokim prorezom. One su u doticaju sa svojim seksepilom i ne srame se istaknuti ga kada to požele.

Pripadnice ovog znaka obožavaju nositi obuću s visokim potpeticama i slabe su na dobre štikle. To je samo još jedna značajka njihova stila koja pridonosi fatalnosti škorpiona.(zadovoljna.hr)

Nastavite čitati

Horoskop

Tri horoskopska znaka koja će ove godine imati najviše seksa

Retrogradna Venera u Jarcu uticaće na mnoge. Dok nekima bude cvjetao ljubavni i intimni život, neki će biti primorani da se potpuno posvete poslu kako se ne bi osvrtali na svoj dosadni intimni život. Evo koja tri znaka će imati najviše sreće u krevetu.

RAK

Odavno Rakovi nisu imali ovako povoljnu situaciju kada je riječ o ljubavi i seksu kao što će da imaju u 2022. Rakovi će tokom cijele slijedeće godine savršeno da funkcionišu na svim aspektima života, a pogotovo u krevetu, piše direktno.rs.

JARAC

Zvijezde kažu da bi Jarčevi ove godine samo trebalo da se opuste u društvu suprotnog pola i da se rasterete o brigama za novac i karijeru, jer će na tim poljima prosto blistati. Jarčevi će se slijedeće godine potpuno otvoriti za stvari koje nikad nisu praktikovali, a s otvorenim umom dolazi i savršen seks.

LAV

Godina 2022. će biti godina Lavova. Zvijezde će ljubavni život Lavova potpuno da uzmu pod svoju kontrolu, pa Lavovima slijedeće godine slijedi mnoštvo prijatnih iznenađenja i nevjerovatno dobrog provoda.

Nastavite čitati

Horoskop

Ovo su najbolje ljubavnice horoskopa: Za njih umor ne postoji!

Muškarci se lijepe za njih jer su šarmantne i nepredvidive.

Ovan

Žena u znaku Ovna je odlučna, direktna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače, zna da bude hladna i antipatična i može da ostavi utisak da ne voli muškarce. Ona je besprekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i veoma temperamentna. Ona nije za amatere ili ljude slabog srca. Mars, planeta koja podstiče senzualnost ovog znaka, čini od njih amazonke u punom galopu – do posljednjeg daha. Krote se nježnošću ali i autoritetom.

Bik

Predstavnice ovog znaka plijene pažnju okoline svojom pojavom, svjesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih. One su jednostavno, šik. Venera ih je obdarila vještinom zavođenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmeri svoje antene ka njemu. Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge.

Senzualna je pa magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha. Uvijek će izgledati izuzetno zavodljivo.

Za nju je najveće zadovoljstvo da se osjeća voljenom i da joj se poklanja velika pažnja.

Blizanci

Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rođena da osvaja iako nije naročito senzualna. Muškarci se lijepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva. Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom djevojkom… kao da je cijeli harem u njoj jednoj, uvijek gleda ispred sebe, uvijek željna izazova. Ona od muškarca, prije svega, zahtjeva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronađe, s njim će rado uletjeti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću.

Nastavite čitati

Top pet