Posjetite

Scena

Mladi u regionu poludjeli za mladim Srbima, spotovi su im najgledaniji na YouTubeu

Spotovi za pjesme ‘Candy’ i ‘Voli me, voli me’ zauzeli su visoko mjesto u trendingu a već bilježe milionske preglede. 

Srpski izvođači MC Stojan i Teodora Džehverović prošlog su vikenda objavili dvije zajedničke pjesme, a obje pjesme su već u YouTube trendingu u yemljama regije.

Ovaj dvojac svoju je saradnju najavio još u septembru kada su i otkrili da se radi o čak dva zajednička singla. Videospotovi su snimljeni prošle godine, a Teodora i MC Stojan su objavu pjesama dugo vremena odgađali. U decembru prošle godine MC Stojan je na svom Instagram Storyju napisao da će s objavom pjesama ipak pričekati 2021. godinu. Pjevačica Teodora prije premijere rekla je da se radi o dva različita projekta te da će publika vidjeti dva različita izdanja izvođača.

Njihova publika u komentarima je pokazala da im se pjesme sviđaju te su počeli naglašavati stihove koji su ih se dojmili.  „Greške su me skupo koštale“, jedan je od komentara, a ujedno i stih pjesme ‘Candy’. Za pjesmu ‘Voli me, voli me’ slušatelji su istaknuli da je drugačija od onih koje su sada popularne. „Podsjeća na stil 90-ih“, jedan je od komentara na ‘Voli me, voli me’.  Publika je i usporedila obje nove pjesme. „Ova pjesma ima bolji tekst, a ‘Candy’ ima bolji spot“, stoji u komentarima ispod videospota ‘Voli me, voli me’. Dvojac je naglasio da su ove projekte uložili puno truda.

Priključite se diskusiji

Odgovorite

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scena

Andrija Milošević o narušenom zdravlju partnerke: Ona je heroj, a ja sam lijen

Zdravlje Aleksandre Tomić djelimično je narušeno, budući da je partnerka Andrije Miloševića otkrila da se suočava sa trudničkim dijabetesom, te da mora strogo da vodi računa o ishrani.

Razlog za ovo stanje, navela je Tomić, jeste prekomjeran unos ugljenih hidrata koje bi trebalo da smanji i povede računa kako bi regulisala nivo šećera u krvi. Gostujući u emisiji na TV Prva Aleksandra je otkrila da se ne boji ovog stanja.

“Moram da vodim računa o kalorijama, zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je, nadam se, privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih da pravim nikakav bauk. Ali, mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji da bih se dobro osjećala. Nosim džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, verovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, poslije porođaja moram odmah da se vratim u pozorište”, zaključila je Tomić.

Osim toga, ona ima bezuslovnu podršku Andrije, koji joj ugađa sve vrijeme.

“Sve je herojski podnijela. Protiče sve super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro oraganizuje. Ja sam dosta lijen. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi”, rekao je glumac u pomenutoj emisiji.

Nastavite čitati

Scena

“Pogodite koja je ovo rupa”: Influenserka bez imalo stida izazvala pometnju

Jednoj od najpoznatijih blogerki, Šveđanki Kenzi Zouiten Subošić, pored klasičnih “influenserskih” objava, Instagram profil služi i za postavljanje slika iz svoje svakodnevnice, a jednom takvom izazvala je pometnju među pratiteljima.

Kenzu njenih 1.8 miliona pratitelja često može vidjeti u opuštenim izdanjima. Čupava, u pidžami, gladna, ljuta.. – ona stvarnost običnog čovjeka ne “šminka” u virtualni svijet.

Pa tako, ni kada je riječ o porodu, nije skrivala kako izgleda njeno tijelo nakon rođenja dvoje djece.

Posljednjom fotografijom pitala je pratitelje mogu li prepoznati o kojoj rupi na tijelu je riječ, i tako skrenula pozornost kako izgleda normalno ljudsko tijelo.

Na narednoj fotografiji, otkrila je kako se radi o “sasvim normalnom pupku poslije dva porođaja”.

Kasnije, prema odgovorima njenih pratitelja bilo je jasno kako je ženama dobro poznato o čemu se radi, dok muškarci nisu odmah mogli prepoznati šta je u pitanju.

Inače, dijastaza je povećani razmak između stomačnih mišića, a sa kojim se suočava čak 60 posto žena nakon porođaja.

Razlog je maternica koja rasteže mišiće stomaka kako bi se stvorilo mjesto za bebu koja raste.

Ipak, ona se može pojaviti i kod muškaraca kao posljedica nepravilnog dizanja tegova ili izvođenja pretjeranih vježbi za stomak.

Nastavite čitati

Scena

Nekadašnji suprug Monice Bellucci ne skida ruke s mlađahne atraktivne Tine

Kao i svake zime do sada, francuski glumac i nekadašnji suprug Monice Bellucci, Vincent Cassel provodi sa svojom drugom, mlađahnom suprugom u Brazilu.

Atraktivna manekenka Tina Kunake bila je glavna atrakcija na pješčanoj plaži, odjevena u minijaturni bijeli bikini, a kako bi svima pokazao da je on sretnik uz kojeg se ova ljepotica budi, Vincent Cassel nije skidao ruke s nje.

Nastavite čitati

Top pet