Posjetite

Hot

Novi trend na Instagramu: Fotografije nagih žena na snijegu

Španska voditeljka Cristina Pedroche dospjela je u sve svjetske medije zahvaljujući fotografiji na kojoj potpuno gola pozira u snijegu.

Ona je izazvala opšti haos na društvenim mrežama, pa je mnogi napadaju zbog fotografije koja je nastala tokom snježne katastrofe u Španiji u kojoj je živote izgubilo nekoliko ljudi.

Ipak, ima i onih koji je u potpunosti podržavaju, a njena fotografija inspirisala je brojne tamošnje žene da snime sličnu fotografiju.

Prošle godine hit su bile fotografije u kupaćim kostimima na snijegu, a izgleda da će ove godine zbog lajkova mnoge influenserke skinuti sve sa sebe i sjesti u snijeg.

Hot

Jelena Karleuša zimuje na Kopaoniku: Nova objava napravila haos na Instagramu

Da uživa na čuvenoj planini, svjedoče i njene nove objave na Instagramu

Jelena Karleuša otputovala je iz Beograda, a zajedno sa kćerkicama Nikom i Atinom Tošić i njenim PR menadžerom i prijateljem Zoranom Birtaševićem zaputila se na Kopaonik.

Da uživa na planini, svjedoče i njene nove objave na Instagramu.

Nastavite čitati

Hot

Zanosne i šarmantne medicinske sestre u Rusiji: “Ovako izgleda naš novogodišnji praznik”

Ove lijepe i krhke djevojke radile su tokom novogodišnjih praznika. Izuzetna predanost, težak raspored, teški pacijenti – sve je ovo posljednjih 10 dana rada timova hitne pomoći.

Djevojke ne kriju da im je teško ali poručuju i da vole svoj posao. Na većini fotografija su “maskirane”, ali svu njihovu ljepotu možete procjeniti po blistavim očima.

“Dok vi slavite mi radimo” poručile su na svojim instagram profilim uz opasku da je to njihov izbor. (Week.ba)

Nastavite čitati

Hot

Svi misle da su mama i kći sestre, možete li pogoditi koja ima 43 godine, a koja 19?

Svi misle da su mama i kći sestre, možete li pogoditi koja ima 43 godine, a koja 19?

Joleen Diaz 43-godišnja je mama iz Kalifornije koju zbog mladolikosti ljudi često zamjenjuju s njezinom 19-godišnjom kćeri. Joleen i Meilani mnogima izgledaju kao sestre, a majka tvrdi da je tajna njezina mladolika izgleda zdrava prehrana, tjelovježba i njega kože.

U galeriji prenosimo njihove fotografije pa svakako provjerite možete li pogoditi koja od njih ima 43 godine, a koja 19.

Nastavite čitati

Top pet